Kandidatexamen i Hotell Management inrikting Entreprenörskap

César Ritz Colleges Switzerland
Hotell & Restaurang
Organisation & Ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Schweiz
6 juli 2020
Schweiz
5 oktober 2020
Kort om utbildningen

Detta 3-åriga program är perfekt för studenter som söker en karriär inom Hospitality-branschen och turismledning. Du kan välja att studera i tysktalande staden Luzern, eller varför inte i den vackra orten Le Bouveret vid Genevesjön.

Studenter kombinerar praktiska kurser och olika förvaltningsämnen. Stort fokus ligger även på personlig och social utveckling. Under första året fokuserar man på mat- och dryckeshantering för att sedan göra sin första praktikperiod på 6 månader. Denna praktik är betald och kan förläggas världen runt. Ofta görs den på internationella lyxhotell världen över, vilket ger studenterna en fantastisk möjlighet att knyta kontakter och få arbetserfarenhet! Du återvänder sedan till campus för att studera ”Rooms Division and Hospitality Business”. Därefter görs den andra praktikperioden á 6 månader och utbildningen avslutas med ett riktigt business-år, där fokus ligger på att skapa din alldeles egna affärsplan.

Kandidatprogrammet ges ut i samarbete med Washington State University och efter utbildningen får man en så kallad dubbel kandidatexamen, en från César Ritz Colleges Switzerland och en från Washington State University. Utbildningen drar nytta av branschupplevelsen som delas av våra partners: Ritz Paris & UBS

Läs mer och ansök
Om César Ritz Colleges Switzerland

Utbildningarna som erbjuds här har sin grund i Mr. César Ritz filosofi om hur man driver hotell. Han grundade nämligen Ritz-Paris, ett hotell som är känt som ett av världens första lyxhotell.

På César Ritz Colleges Switzerland försätter man denna tradition för excellens och innovation. Studenterna får en ”Ritzy” schweizisk utbildning i kombination med en brittisk/amerikansk approach till företagsekonomi och entreprenörskap.

Tack vare skolans nära samarbete med branschledare som t.ex. Ritz Paris, drar studenterna nytta av praktikplatser av toppklass där de tillämpar sina akademiska kunskaper och utvecklar ledarskapsförmåga.

Skolan består av tre campus: Le Bouveret, Luzern och Brig, där studenter har en unik mångkulturell upplevelse.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler