Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Led dig själv som ledare

HumaNova
Organisation & Ledning
Led dig själv som ledare beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 år
Pris
47 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Kanske är du på väg mot formella eller informella ledarutmaningar och vill förbereda dig inför dina kommande uppdrag. Då är det här en utbildning för dig. En utbildning som handlar om dig och hur du som person kan utvecklas i din yrkesroll.

Utbildningen utgår från dig som person och hur du kan utveckla ditt eget ledarskap samt hur du påverkas av och själv påverkar människors, organisationers och/eller gruppers strukturer.

Vem riktar sig Led dig själv som ledare till?
Utbildningen vänder sig till dig som genom ökad självinsikt och självmedkänsla har en önskan om att bli en självklar ledare som bidrar till engagemang, motivation och utveckling för både dina medarbetare och din organisation.

Utbildningens syfte
Utbildningen tar sin utgångspunkt i dig själv och din personliga medvetenhet kring dig som person och ditt personliga ledarskap. Under utbildningen kommer du att utveckla din självkännedom, din självmedkänsla och din förmåga att agera och styra utifrån det som innerst inne är du själv. Vilket medför ökad förmåga att skapa en tillitsfull, meningsfull, kreativ och motiverad grupp eller organisation.

Hur kan jag vidareutbilda mig?
Efter grundutbildningen är du välkommen att söka till våra diplomutbildningar till Samtalscoach, Samtalsterapeut eller  Organisationskonsult med psykosyntes som inriktning inom psykologin. Du kan även söka till den 2-åriga utbildningen till KBT/ACT terapeut.

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Höst 2021

Stockholm

Utbildningsstart
Vår 2022

Stockholm

Utbildningsstart
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för HumaNova

Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Förutom våra utbildningar erbjuder vi även några gratis guider där den som är nyfiken kan få mer information om våra utbildningar mm, ni hittar våra guider här.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök