Blocket Utbildning är en del av

Led dig själv som ledare

HumaNova
Organisation & Ledning
Led dig själv som ledare beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
1 år
Pris
23 500 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Utbildningen utgår från dig som person och hur du kan utveckla ditt eget ledarskap samt hur du påverkas av och själv påverkar människors, organisationers och/eller gruppers strukturer.

Kanske är du på väg mot formella eller informella ledarutmaningar och vill förbereda dig inför dina kommande uppdrag. Då är det här en utbildning för dig. En utbildning som handlar om dig och hur du som person kan utvecklas i din yrkesroll.

Utbildningens syfte
Utbildningen tar sin utgångspunkt i dig själv och din personliga medvetenhet kring dig som person och ditt personliga ledarskap. Under utbildningen kommer du att utveckla din självkännedom, din självmedkänsla och din förmåga att agera och styra utifrån det som innerst inne är du själv. Vilket medför ökad förmåga att skapa en tillitsfull, meningsfull, kreativ och motiverad grupp eller organisation.

Startdatum
Startar varje vår och höst. Antagningen sker löpande. Se hemsidan för mer information

Pris: 
Privat: 23 500 SEK/termin inkl. moms
Företag: 23 500 SEK/termin exkl. moms

Logga för HumaNova
Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök