Masterexamen i Hotell & Design Management

IHTTI School of Hotel Management
Hotell & Restaurang
Kultur & Design
Organisation & Ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Schweiz
5 oktober 2020
Kort om utbildningen

Masterexamen på IHTTI School of Hotel Management är på totalt 10 månader på campus samt 12 månaders betald praktik.

De första fem månaderna läser man ett Postgraduate Diploma:

IHTTI erbjuder fantastiska möjligheter för de som för närvarande arbetar i Hospitality-branschen och behöver ytterligare utbildning för att förbättra sina karriärmöjligheter. Programmet fokuserar på fyra huvudområden, Hotell Management, mat- och dryckeshantering, drift av hotell samt hotelldesign, med en utmärkt kombination av akademisk och praktisk utbildning. Du kommer också att läsa språk, du väljer mellan franska, tyska, spanska eller mandarin.

Du gör sedan 6 månaders betald praktik var du vill i världen.

Master of International Business in Hotel & Design Management är de sista 5 månaderna av mastersutbildningen. Detta program är designat för akademiker som syftar till att främja sin karriär genom att få avancerad kunskap inom lyx, hotelldesign och ledarskap. Under programmet får du färdigheter i analys, kritisk utvärdering samt skaffar dig en förmåga att lösa problem rigoröst och oberoende. Masterprogrammet har utformats i samråd med branschen och stöds av IHTTIs industripartners; HBA (Hirch Bedner Associate), John Paul, Alessi, Trolle & Andaz.

Utbildningen avslutas återigen med en betald internationell praktik på 6 månader.

Läs mer och ansök
Om IHTTI School of Hotel Management

IHTTI är en unik skola i ”designstil” som delar campus med S.H.M.S, Swiss Hotel Management School. Här läser du unika utbildningar som fokuserar på kreativitet och Design Management. Tonvikten ligger på studenternas personliga och professionella utveckling, något som ger dig en värdefull kompetens inför din framtid. Skolan är belägen i ett palats i Caux, med en fantastisk utsikt över Montreux och Genevesjön och i skidorten Leysin. 

Det bästa beviset på skolans absoluta världsklass är IHTTI:s före detta studenter, då många av dem har några av världens mest framgångsrika hotellkarriärer och driver några av Skandinaviens bästa hotell.  Efter examen kan du satsa på en karriär inom Hotelldesign, inredningsdesign, PR, marknadsföring, konceptutveckling och mycket mer! 
 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler