Blocket Utbildning är en del av

Masterexamen i Hotell & Design Management

Swiss Hotel Management School
Hotell & Restaurang
Kultur & Design
Organisation & Ledning
Masterexamen i Hotell & Design Management beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Masterexamen på SHMS Swiss Hotel Management School är på totalt 10 månader på campus samt 12 månaders betald praktik.

De första fem månaderna läser man ett Postgraduate Diploma:

SHMS erbjuder fantastiska möjligheter för de som för närvarande arbetar i Hospitality-branschen och behöver ytterligare utbildning för att förbättra sina karriärmöjligheter. Programmet fokuserar på fyra huvudområden, Hotell Management, mat- och dryckeshantering, drift av hotell samt hotelldesign, med en utmärkt kombination av akademisk och praktisk utbildning. Du kommer också att läsa språk, du väljer mellan franska, tyska, spanska eller mandarin.

Du gör sedan 6 månaders betald praktik var du vill i världen.

Master of International Business in Hotel & Design Management är de sista 5 månaderna av mastersutbildningen. Detta program är designat för akademiker som syftar till att främja sin karriär genom att få avancerad kunskap inom lyx, hotelldesign och ledarskap. Under programmet får du färdigheter i analys, kritisk utvärdering samt skaffar dig en förmåga att lösa problem rigoröst och oberoende. Masterprogrammet har utformats i samråd med branschen och stöds av SHMS:s industripartners; HBA (Hirch Bedner Associate), John Paul, Alessi, Trolle & Andaz.

Utbildningen avslutas återigen med en betald internationell praktik på 6 månader.

Logga för Swiss Hotel Management School
Om Swiss Hotel Management School

Swiss Hotel Management School delar campus med IHTTI School of Hotel Management och här ligger stort fokus på schweizisk gästfrihetskompetens och utbildningarna bygger på internationellt erkända schweiziska traditioner. Här välkomnas över 80 nationaliteter på de två campusen, Caux och Leysin.

SHMS är den första Hotel Management-skolan i världen som fått det prestigefyllda ”Apple Distinguished School”-erkännandet, som visar hur innovativ skolan är. iPad, Mac Books och annat digitalt material används för att inspirera studenternas kreativitet, samarbete och kritiskt tänkande.

På SHMS lär ett professionellt och mycket engagerat team ut en läroplan som är baserad på principerna för ”Swiss Hospitality Touch.”

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök