Blocket Utbildning är en del av

Masterexamen i Hotell Management inriktning Entreprenörskap

César Ritz Colleges Switzerland
Hotell & Restaurang
Organisation & Ledning
Masterexamen i Hotell Management inriktning Entreprenörskap beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

I det nuvarande ekonomiska klimatet har intensiv konkurrens inom gästfrihets- och turistnäringen lett till uppkomsten av globala företag som kräver kandidater med en hög grad av innovation och engagemang.

Denna masterexamen på 22 veckor, förbereder studenter för just detta och ger fantastiska möjligheter till en global karriär!

Utbildningen är ackrediterad av University of Derby och studenter kommer efter examen att kunna starta och driva en hållbar och lönsam verksamhet i en utmanande miljö. Du gör sedan 6 månaders betald praktik var du vill runtom i världen.

Du får efter dina studier en:

Master of Arts in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry, tilldelad av University of Derby, UK och:

Master of International Business in Entrepreneurship for the Global Hospitality and Tourism Industry utdelad av César Ritz Colleges Switzerland

Logga för César Ritz Colleges Switzerland
Om César Ritz Colleges Switzerland

Utbildningarna som erbjuds här har sin grund i Mr. César Ritz filosofi om hur man driver hotell. Han grundade nämligen Ritz-Paris, ett hotell som är känt som ett av världens första lyxhotell.

På César Ritz Colleges Switzerland försätter man denna tradition för excellens och innovation. Studenterna får en ”Ritzy” schweizisk utbildning i kombination med en brittisk/amerikansk approach till företagsekonomi och entreprenörskap.

Tack vare skolans nära samarbete med branschledare som t.ex. Ritz Paris, drar studenterna nytta av praktikplatser av toppklass där de tillämpar sina akademiska kunskaper och utvecklar ledarskapsförmåga.

Skolan består av tre campus: Le Bouveret, Luzern och Brig, där studenter har en unik mångkulturell upplevelse.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök