Operativt ledarskap

SvD
Organisation & Ledning
Operativt ledarskap beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 dagar
Pris (exkl. moms)
15 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
30 november 2020
Kort om utbildningen

Ett operativt ledarskap är nödvändigt för effektiva företag. Denna unika kurs ger dig som ledare verktygen att framgångsrikt nå ut med din strategi i organisationen med hjälp av dina anställda.
I samarbete med Schibsted Akademi.

Vad innehåller kursen Operativt ledarskap?
Kursen fokuserar på hur du kan ta ut en strategi i praktiken tillsammans med dina medarbetare – operativt ledarskap, helt enkelt. Programmet blandar teori med praktisk träning inom ledarens nyckelområden och de arbetsuppgifter som du möter i din roll som chef.

Vad du lär dig
På den här kursen får du en ökad förståelse av hur du hantera förväntningarna på dig i rollen som chef. Du får konkreta och handfasta tips och verktyg som hjälper dig bli en tryggare, bättre och tydligare ledare.

Vem passar kursen för?

  • Du som har varit chef ett tag och som vill få nya verktyg, idéer och insikter i ditt ledarskap. Egen motivation till utveckling är en förutsättning för deltagande
  • Vi välkomnar deltagare av alla åldrar och från olika branscher – mycket av lärandet ligger i att få olika perspektiv och att utnyttja deltagarnas olikheter
Logga för SvD
Om SvD

Väx med Svenska Dagbladet

Hitta nya vägar på en begränsad marknad, lär dig hur feedback kan skapa framgång eller uppdatera din affärsmodell med hjälp av digitalisering och plattformstänkande.

Anmäl dig till en av våra nya, exklusivt framtagna kurser nu!

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök