Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Personlig effektivitet - unik webbutbildning med egen coach

Kompetensakademin
Beteende- & Socialvetenskap
Data & IT
Organisation & Ledning
Personlig effektivitet - unik webbutbildning med egen coach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Egen takt
Studielängd
5 timmar
Pris (exkl. moms)
3 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

eSmartMail® - för dig som vill jobba smartare, få mer gjort, minska stressen och frigöra tid till det som är viktigt. Det gör vi bl.a. genom att hjälpa dig skapa bra struktur, effektivisera mejlhanteringen, få kontroll på din tid och hitta de tekniska hjälpmedel som förenklar ditt arbetssätt. Kursen finns både på svenska och engelska.

eSmartMail® är en utbildning som genomförs på webben, på ett roligt och inspirerande sätt med filmer, texter, quizar, rapporter och praktiska övningar, i din egen takt. Totalt tar de 6 kapitlen ca 5 timmar att genomföra (inklusive uppgifter) och du har hela tiden tillgång till din personliga coach när du vill ha hjälp.

På den praktiska delen jobbar du bara med dina egna saker, din egen mejl, din egen tid, dina egna tekniska funktioner m.m. vilket innebär att du faktiskt får jobb gjort även under tiden du genomför utbildningen.

Utbildningen avslutas med ett personligt samtal med din coach. Där går vi igenom alla delar i kursen och de uppgifter du gjort, men det viktigaste är de saker du själv vill fråga om och lägga fokus på. Alla våra coacher är mycket erfarna och har jobbat länge med detta, så passa på att ta den hjälp du behöver.

Du kan gå kursen själv, men vill ni gå som grupp kan vi också göra vissa delar i utbildningen tillsammans om ni vill. Naturligtvis ser vi till att det blir ett ännu bättre pris också. Just nu: "Gå 5 betala för 4"!

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kompetensakademin

Om Kompetensakademin

Kompetensakademin är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag inom effektivitetsträning, och vi utbildar i personlig effektivitet, möteseffektivitet och gruppeffektivitet.
Det handlar om att få mer gjort, minska stressen, ha roligt och frigöra tid till det som är viktigt. Jobba smartare helt enkelt!

SmartMetoden® - för bestående resultat
Alla utbildningar genomförs enligt SmartMetoden®, teori, praktik, individuell coachning, träning och uppföljning, för att ge ett långvarigt och bestående resultat.

Konferensrum, online eller som webbutbildning
Alla utbildningar kan genomföras i konferensrum eller online. Nu kan du även gå eSmartMail® på webben, när du vill. Alla kurser finns både på svenska och engelska.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök