Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Strategisk intern kommunikation

Sveriges Kommunikatörer
Marknadsföring
Organisation & Ledning
Strategisk intern kommunikation beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris
9 994 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Har du ansvar för att utveckla och optimera potentialen i den interna kommunikationen? Missa i så fall inte den här kursen.

Bra intern kommunikation är en förutsättning för att skapa framgångsrika organisationer, men reduceras ofta till ett intranät eller till ren nyhetsförmedling.

Med väl fungerande intern kommunikation kan organisationen utveckla ett öppet kommunikationsklimat och en kultur som bidrar till att medarbetare kan ta steget och fullt ut bli ”medskapare” till verksamhetens utveckling och framgång.

Den interna kommunikationen kan också bidra till att medarbetare väljer att stanna kvar längre och blir ambassadörer som underlättar rekrytering av nya krafter.

Bra intern kommunikation är helt enkelt grunden för att bygga starka varumärken.

Den här utbildningen är en ny variant av den tidigare utbildningen med samma namn "Strategisk intern kommunikation”, nu med nytt fokus och innehåll.

Ordinarie pris
7 995 kr ex. moms

Medlemspris
5 995 kr ex. moms

Plats

  • Göteborg
  • Stockholm
  • Malmö

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Sveriges Kommunikatörer

Om Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer erbjuder utbildningar inom kommunikation och ledarskap. Vi skräddarsyr också kompetensutveckling för företag och offentliga verksamheter. Vår vision är att kommunikation ska ses som den starka kraft som driver förändring och förflyttar företag och samhälle framåt. Som medlem får du alltid 25 % rabatt på våra kurser och nätverk.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök