Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Utveckling av grupp och ledare

CM Development
Organisation & Ledning
Utveckling av grupp och ledare beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
50%
Studielängd
3 månader
Pris (exkl. moms)
27 400 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

UGL har använts under 30 års tid inom försvaret för att förbättra deras synsätt på ledarskap och under senare år har även näringsliv och andra organisationer visat stort intresse för UGL.

Den standardiserade UGL-utbildningen ger ingen möjlighet till att mäta effekten av deltagarens utveckling så CM Development utvecklade ett koncept med både förberedelser och uppföljning som stöd åt deltagarna . Det skapar förutsättningar att mäta deltagarens utveckling och i ett senare skede dess effekter i verksamheten. 

Investering
Ordinarie investering/deltagare är 27 400 kr inklusive internatkostnad, ex.moms. Priset per deltagare kan dock variera beroende på hur många deltagare ni väljer att utveckla genom CM Developments UGL-koncept

Plats

  • Ystad

Kommande utbildningsstarter

Ystad

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för CM Development

Om CM Development

CM Development erbjuder kvalificerade, behovsanpassade utbildningar och utvecklingsprogram. Vi har som filosofi att utifrån ett verkligt behov hjälpa kunden att stärka eller förändra ett beteende som ger en positiv och långsiktig utveckling och effekt.

Här hjälper vi individer och organisationer att nå sin fulla potential och frigöra en verksamhets dolda resurser. Allt sker i nära samarbete med våra kunder eftersom vi förstår att olika roller kan behöva olika stöd i utveckling och lärande. 

Hos oss finns en bred kompetens och erfarenhet vilket gör att vi anlitats av många individer och organisationer över flera olika sektorer.

Vi gör skillnad!

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök