Certifierad projektledare 1.0

Framfot
Organisation & Ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 veckor
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
39800 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
4 mars 2020
Stockholm
24 mars 2020
Göteborg
30 mars 2020
Malmö
6 april 2020
Stockholm
15 april 2020
Stockholm
4 maj 2020
Göteborg
13 maj 2020
Malmö
18 maj 2020
Göteborg
15 juni 2020
Malmö
22 juni 2020
Kort om utbildningen

En praktisk och behovsanpassad utbildning för dig som vill bli certifierad projektledare.

Certifierad projektledare 1.0 är en omfattande utbildning som formas utifrån din roll som projektledare och den typ av projekt du leder. Den behovsanpassas för att du ska få det som just du behöver för att nå framgång. Efter genomförd utbildning får du en certifiering som bekräftar dina kunskaper och praktiska färdigheter som projektledare.

Utbildningen ger både teoretiska kunskaper och praktisk träning. Du får lära dig hur du praktiskt initierar, planerar, driver och avslutar ett projekt. Ny kunskap, verktyg och metoder för bättre kommunikation och samverkan hjälper dig att utveckla dina färdigheter i att leda människor åt samma håll.  Dessutom får du lära dig vad du behöver för att leda och genomföra nödvändiga förändringar. Mellan utbildningstillfällena får du konkreta uppgifter att arbeta med. Du har även två timmar tillsammans med din utbildare för att ge dig stöd och personlig återkoppling kring dina projekt.

PRAKTISK INFORMATION
3+2+2+ dagar
09:00-17:00
Stockholm, Göteborg, Malmö
Max 10 deltagare

PRIS: 39 800 kr (exkl moms)

Läs mer och ansök
Om Framfot

Vi tror på utveckling som en väg till framgång

Vill du bli bäst på det du gör? Och ha roligt medan du gör det? Vi hjälper dig att nå framgång med praktiska och behovsanpassade utbildningar inom ledarskap, sälj, marknadsföring, kommunikation och HR. Hur vi gör det utgår helt från din situation och dina förutsättningar. Genom vår egen utbildningsmodell SPRINT™ får du ta del av ett helhetskoncept där vi hjälper dig före, under och efter utbildningen. Den viktiga praktiska träningen på plats hos oss kombineras med inlärning i vår digitala portal som du får tillgång till direkt när du bokar.

Vi älskar att göra det vi gör, och det är att hjälpa andra att bli bäst på det de gör. Vi vet att utveckling och glädje i arbetslivet går hand i hand. Och människor som får rum att växa skapar tillväxt. Därför brinner vi för att skapa mod och engagemang som leder till förändring.

Våga ta steget och bli bäst på det du gör. Boka din utbildning idag!

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler