Blocket Utbildning är en del av

Digitala evenemang

YRGO
Marknadsföring
Organisation & Ledning
Digitala evenemang beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Deltid
Studielängd
6 veckor
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
2020-11-02
Kort om utbildningen

En kort YH-utbildning på distans för dig som är yrkesverksam inom upplevelseindustrin och behöver kompetensutveckling för att kunna utveckla och arbeta med digitala evenemang. Utbildningen är kostnadsfri och du läser den parallellt med ditt arbete.

Om utbildningen Digitala evenemang
Utbildningen syftar till att höja kompetensnivån för arbetet med digitalisering av befintliga och framtida evenemang för dig som har en projektledande roll inom upplevelseindustrin. Vidare syftar utbildningen till att stimulera och utveckla digitala och kreativa kompetenser genom att träna din förmåga att tänka nytt, se möjligheter, ta initiativ och omsätta idéer till handling.

Du får även möjlighet att bredda ditt kontaktnät med nya kontakter från relevanta branscher vilket på sikt bidrar till bättre kvalitet och ökad spridning av digitala kulturevenemang.

Målgrupp och förkunskaper
Utbildningen vänder sig till yrkesaktiva som behöver fördjupa, bredda eller komplettera sina kunskaper inom digitala evenemang.

För att kunna bli antagen till utbildningen måste du uppfylla följande:

  • Minst 1 års erfarenhet av arbete i projektledande position eller motsvarande inom upplevelseindustrin.
Logga för YRGO
Om YRGO

Vi har ett brett urval av yrkeshögskoleutbildningar för dig som vill skaffa dig ett yrke, för dig som vill byta yrke och för dig som vill fördjupa dig i ett yrke.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök