Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Diplomerad Byggprojektledare

BFAB
Bygg & Anläggning
Organisation & Ledning
Diplomerad Byggprojektledare beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
10 dagar
Pris (exkl. moms)
74 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En kvalificerad utbildning som är anpassad till din roll som projektledare i ett byggprojekt och därför unik i sitt slag. Vare sig du arbetar i små eller stora projekt så får du lära dig metoder och verktyg för att driva dina projekt effektivt. Efter kursen har du koll på hela processen. Du blir säkrare i ditt sätt att leda och får ett nätverk som du kan ha nytta av länge.

Att leda och kommunicera på rätt sätt är en viktig framgångsfaktor när du ska styra gruppen och projektet och skapar dessutom goda relationer till alla intressenter. Du lär dig också att samordna och förvalta dina resurser för att uppnå tidsplaner, ekonomiska mål och kvalitetsmål. En duktig projektledare gör stor skillnad; ekonomiskt, kvalitetsmässigt och mer effektivt!

Vi har samlat ledande föreläsare, verksamma inom sina respektive områden för att skapa en unik utbildning för framtidens byggprojektledare.

Vem riktar sig kursen EBR Diplomerad Byggprojektledare till?
Du som jobbat något år i byggbranschen och är eller är på väg in i rollen som projektledare.

Kommentar från tidigare deltagare
"Det var en fantastisk kurs som gett mig rätt kompetens i mitt arbete som projektledare."
Ia Odell Balkeståhl, Projektledare, Bällstaudde Projektutveckling

Plats

  • Sollentuna

Kommande utbildningsstarter

Sollentuna

Utbildningsstart
2021-08-24

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för BFAB

Om BFAB

I nära samarbete med näringslivet utvecklar och erbjuder BFAB kurser och utbildningar för yrkesverksamma i bygg- och fastighetsbranschen. Vi erbjuder grund- och fördjupningskurser, diplomprogram, seminarier och temadagar samt kompetensavtal och utbildningspaket skräddarsydda för företag. Våra föreläsare är specialister med gedigen erfarenhet och stark förankring i näringslivet.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök