Lead Forward – Våga utmana ditt ledarskap

VeaLearn
Organisation & Ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Distans
29 april 2020
Distans
7 maj 2020
Distans
15 maj 2020
Distans
28 maj 2020
Kort om utbildningen

Ledarskapsutbildning – Lead forward- våga utmana ditt ledarskap. Interaktiv ledarskapsutbildning under 6 månader där alla kan vara med oavsett ort!

LEAD FORWARD är en metod för ledarutveckling som bygger på en form av feedback som brukar benämnas feedforward. Det innebär att feedforward är ett framåtriktat fokus och tar avstamp vid snarare än att stanna vid återkoppling på tidigare beteenden så som ofta är fallet vid traditionell feedback. Du själv väljer utvecklingsområden utifrån feedback från din omgivning!

I den här utbildningen får du bland annat lära dig: 

  • Förändrat ledarskapsbeteenden och mer positiva medarbetare.
  • Framför allt en annorlunda och positiv upplevelse av ledarskapsutveckling.
  • Stöd från medarbetarna i din ledarutveckling
  • Handlingsplan för att utveckla ledarskapet


Målgrupp
Du är ledare, chef, projektledare inom kommunal eller privat verksamhet. Det passar även för dig som är rektor, eller verksamhetschef inom omsorgen.
Intresserad av företagsintern utbildning interaktiv eller på plats höst 2020? Anmäl ditt intresse på vår hemsida så kontaktar vi dig!

Interaktiv webbutbildning
Utbildningen är en digital interaktiv webbutbildning med utbildingstid i 6 månader. Utbildningen består av sex utbildningstillfällen a 1,5 timmar, se mer detaljer på vår hemsida. Skulle du vilja gå den helt individuellt och få personlig coachning kontakta oss då för pris och diskussion med utbildaren. Naturligtvis går det att boka som företagsinternt! Anmäl ditt intresse så hör vi av oss!

Pris
0.00 kr – 8,900.00 kr ex. moms

Läs mer och ansök
Om VeaLearn

Få tillgång till fantastiskt kunskapsbank online inom 25-tal ämnesområden!

På VeaLearns utbildningsportal hittar du effektiv och hållbar kompetensutveckling för privat som offentlig verksamhet. Utbildningsutbudet är stort och riktar sig både till dig som är chef, medarbetare eller företagare som privatperson. Du får tillgång till mer än 300 aktuella diplomerade onlineutbildningar och flera hundra digitala föredrag samt facklitteratur i effektiva utbildningspaket inom ett 25-tal ämnesområden.

Lättillgänglig fortbildning oberoende av tid och plats som gör att du kan utvecklas i din yrkesroll och bidra till ökad konkurrenskraft i verksamheten! Lär, reflektera, repetera och omsätt dina nya kunskaper direkt och öka din kompetens idag! 

Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler