Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

MS Project - Webbkurs

FA-Kurs
Data & IT
Organisation & Ledning
MS Project - Webbkurs beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
1-2 dagar
Pris (exkl. moms)
5 800 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Använt på rätt sätt är Microsoft Project ett ovärderligt verktyg för alla typer av projekt, stora som små, att uppnå sina mål. Under webbkursen i MS Projects gång kommer du lära dig hur du skapar planer som du sedan succesivt adderar med olika parametrar för att maximera nyttan av verktyget.

Microsoft Project är ett mycket kraftfullt verktyg som med rätt kunskap kan underlätta planeringen, genomförandet och uppföljningen i dina projekt. Senaste versionen innehåller funktioner som stödjer hela processen i projektarbetet.

Kursen ger dig också kunskap i hur du kan använda Project för att hantera resurser, följa upp planer och skapa olika typer av rapporter till projektets intressenter. 

Kursen ges på antingen 1 eller 2 dagar.

Mål med kursen
Dag 1: Att du ska få grundläggande kunskaper i MS Project och därmed få det lättare uppnå dina projekt.
Dag 2: Att du ska få mycket goda kunskaper i MS Project och därmed få det lättare uppnå dina projekt.

Vem passar webbkursen i MS Project för?
1 dags kurs: Kursen vänder sig till projektledare, projektsekreterare, projektadministratörer och övriga projektdeltagare som behöver lära sig grunderna i MS Project samt de som behöver uppdatera sig i ämnet. Även du som arbetar med styrning eller administration av projekt eller som deltar i projekt kommer få stor nytta av kursen.

2 dagars kurs: Kursen vänder sig till ansvariga projektledare och liknande titlar som behöver fördjupade kunskaper i ämnet.

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-03-23

Distans

Utbildningsstart
2021-04-23

Distans

Utbildningsstart
2021-05-21

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för FA-Kurs

Om FA-Kurs

Aktuella och uppskattade kurser med Sveriges bästa föreläsare!
Hos oss är du i trygga händer. Samtliga av våra föreläsare är seniora med mångårig ämnesexpertis, branscherfarenhet och god pedagogisk förmåga.

När du deltar i en kurs så är det en investering där vi tar fullt ansvar över att du ska få ut högsta möjliga avkastning - något som våra närmare 1500 nöjda kunder vittnar om med ett samlat snittbetyg på 4,8 av 5.

Alla våra kurser uppdateras i takt med samhällets utveckling vilket gör att våra kurser alltid är aktuella och beroende på kurs följer senaste versioner, lagar, regler och metoder. - Kvalitet, aktualitet och prisvärdhet är våra ledord.

Välkommen att kontakta oss!

Vi är av ID06 ackrediterad kompetensregistrator (registreringskostnaden bjuder vi alltid på).

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök