Blocket Utbildning är en del av

Optimering av Hållbara Energisystem, 400 YH-poäng

EEoT
Organisation & Ledning
Teknik & Ingenjör
Optimering av Hållbara Energisystem, 400 YH-poäng beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
Heltid
Studielängd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
2020-10-27
Kort om utbildningen

Vill du bidra till att utveckla hållbara energilösningar? Blir du nyfiken då du hör begrepp som e-mobility och energioptimering? Vill du ha ett framtidsyrke med mycket goda möjligheter till anställning? Är du beredd att ta ansvar för ditt eget lärande i en stimulerande miljö som ger dig mycket goda branschkontakter?

Då är den här utbildningen helt rätt för dig.

Kvalificerade energiprojekt kräver kompetent personal som förstår dagens och morgondagens utmaningar. Med en yrkeshögskoleexamen inom optimering av hållbara energisystem är du rustad för att göra såväl avancerade analyser som att genomföra det praktiska installationsarbetet.

Utbildningen ger dig också kunskap om hur du driver framgångrika projekt för kunds räkning som konsult eller som anställd.

Framtida yrkesroll
Det råder brist på personer som klarar av att arbeta med kvalificerad energieffektivisering och branschen behöver fyllas på med betydligt fler människor. Det finns också ett helt nytt behov av personer med ämnesöverskridande kompetens som kan fylla helt nya roller på arbetsmarknaden. Framtidsutsikterna är alltså mycket goda.

Din framtida yrkesroll kan vara specialiserad ingenjör med inriktning på energisystem och dess optimering , el-energiprojektör eller konsult inom elsystem och e-mobility.

Logga för EEoT
Om EEoT

EEOT (El, Energi och Teknik) är Yrkeshögskolan som erbjuder utbildningar inom grön teknik, med ledorden: miljövänlig, energieffektiv och hållbar. 

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök