Blocket Utbildning är en del av

PMI certifiering - Preparandkurs

Wenell
Organisation & Ledning
PMI certifiering - Preparandkurs beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Studielängd
1 månad
Pris
33 625 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Malmö
Löpande starter
Göteborg
Löpande starter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Vill du utmärka dig som Projektledare? En certifiering från världens ledande organisation inom professionell projektledning hjälper dig att nå dit. PMP® står för ”Project Management Professional” och är en av världens mest etablerade certifieringar. Ca 2 000 personer är certifierade i Sverige och omkring 760 000 över hela världen. Certifieringen utfärdas av Project Management Institute. De senaste åren har hundratals personer deltagit i våra preparandutbildningar inför sin PMI-certifiering.

Under kursens fyra dagar går vi igenom kunskapsområdena enligt PMBOK®. Du kommer att stärka dina kunskaper inom Professionell Projektledning samtidigt som du får en bra grund för att klara en PMP® certifiering. Kursen fungerar också för dig som siktar på en CAPM® certifiering.

Omfattning
2 + 2 dagar med lärarledda självstudier mellan kurstillfällena.

Pris
26 900:- exkl moms
33 625:- inkl. moms

Logga för Wenell
Om Wenell

Wenell är ett av Nordens ledande konsult- och utbildningsföretag. Vi hjälper våra kunder att lyckas med projekt- och förändringsledning, samt sitt ledarskap.

Gå en kurs – på distans!
Med tanke på dagens situation håller vi på att anpassa våra utbildningar, för att kunna genomföra våra kurser på distans. Den 20 april startar vi den första distansutbildningen, som vi valt att kalla ”Styra och Stödja – Distansutbildning” och den 22 april genomför vi ”Praktisk Projektledning – Distansutbildning”.

Innehållet kommer vara detsamma, men formatet blir annorlunda.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök