Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Projektledning - 11-dagars programmet

Ledarskap & Projekthantering
Organisation & Ledning
Projektledning - 11-dagars programmet beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
11 dagar
Pris (exkl. moms)
40 750 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen riktar sig till dem som vill lära sig att arbeta som projektledare i alla olika projektmiljöer. En generisk utbildning för alla oavsett projekt, projektmodell, organisation är målsättningen med vår utbildning att skapa rätt förutsättningar, för att använda projekt som arbetsform på ett framgångsrikt sätt.

Utbildningen sker i klassrum under cirka tre månader eftersom vi anser att lärande sker över tid. Utbildningen omfattar elva kursdagar varav sex dagar är projektkunskap och fem dagar är ledarskapsutbildning. Vi är rörande överens om att dessa båda delar måste hänga ihop. Därför har vi tagit fram en ledarskapsutbildning som är specialanpassad för de projektdelar vi lär ut. Mycket fokus ligger på ledarskapet där nyckeln till framgång oftast finns, men du får med dig alla verktyg du behöver för att kunna komma igång. Vi ger alla kursdeltagare livslång support i både projekt och ledarskap av den läraren som du hade.

Pris
Kalmar: 40 750 kr exkl. moms
Malmö: 41 750 kr exkl. moms
Stockholm: 47 500 kr exkl. moms
Göteborg: 47 500 kr exkl. moms

I priset ingår internat de två första dagarna, lunch och fika övriga dagar, kursdokumentation och gemensam middag kvällen dag 10.

Plats

  • Kalmar
  • Stockholm
  • Malmö
  • Göteborg

Kommande utbildningsstarter

Kalmar

Utbildningsstart
2021-03-16

Stockholm

Utbildningsstart
2021-03-23

Malmö

Utbildningsstart
2021-04-07

Göteborg

Utbildningsstart
2021-04-27

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Ledarskap & Projekthantering

Om Ledarskap & Projekthantering

Funderar du på att öka din kompetens inom projektens fantastiska värld? På Ledarskap & Projekthantering ger vi dig det självförtroendet du behöver och kunskapen om vilka metoder och verktyg du ska använda inom ditt arbete.

Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade utbildningar som passar för alla branscher. Givetvis blir de företagsanpassade utbildningarna anpassade efter just era behov.

Efter genomförd utbildning får du i resten av ditt arbetsliv fri support av din lärare i frågor som gäller projekt eller ledarskap.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök