Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Projektledning - Intensivutbildning 5 dagar

Ledarskap & Projekthantering
Organisation & Ledning
Projektledning - Intensivutbildning 5 dagar beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
5 dagar
Pris (exkl. moms)
23 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildning riktar sig till de som vill certifiera sig enligt IPMA på nivå B, C och D eller vill lära sig att arbeta som projektledare i alla olika projektmiljöer under en kortare period på fem dagar.

Utbildningen sker i internatform under en vecka. Tre dagar arbetar vi med projektmetoder och verktyg och två av dagarna är det upplevelsebaserad inlärning i ledarskap. Vi har fokuserat på de allra viktigaste delarna i både projekt och ledarskap för att under fem dagar ge deltagarna all den kunskap de behöver för att snabbt komma igång med att arbeta som projektledare och att kunna klara en certifiering enligt IPMA:s krav.

Internat ger fördelar inom gruppdynamiken vilket ger en större insikt hur gruppen utvecklas och vad situationsanpassat ledarskap innebär samt hur man ska ledare ska förhålla sig till grupper.

Pris
Stockholm: 23 500 kr exkl. moms
Malmö: 23 500 kr exkl. moms
Göteborg: 23 500 kr exkl. moms
Ronneby: 29 250 kr exkl. moms

Plats

  • Malmö
  • Ronneby
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-03-08

Malmö

Utbildningsstart
2021-04-19

Ronneby

Utbildningsstart
2021-05-03

Stockholm

Utbildningsstart
2021-05-24

Göteborg

Utbildningsstart
2021-06-07

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Ledarskap & Projekthantering

Om Ledarskap & Projekthantering

Funderar du på att öka din kompetens inom projektens fantastiska värld? På Ledarskap & Projekthantering ger vi dig det självförtroendet du behöver och kunskapen om vilka metoder och verktyg du ska använda inom ditt arbete.

Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade utbildningar som passar för alla branscher. Givetvis blir de företagsanpassade utbildningarna anpassade efter just era behov.

Efter genomförd utbildning får du i resten av ditt arbetsliv fri support av din lärare i frågor som gäller projekt eller ledarskap.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök