Projektnäring

Wenell
Organisation & Ledning
Sammanfattning
Utbildningstyp
Företagsutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 timmar
Pris
1875 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Projektnäring är en mötesplats för alla som vill vidareutvecklas inom professionellt projektarbete och nätverka med andra projektproffs. Projektnäring startade hösten 2011 och varje år hålls en vårträff och en höstträff under en förmiddag och avslutas med gemensam lunch.

Till varje träff kommer två inspirerande föreläsare som ger dig nya och utmanande perspektiv på projektledning och ledarskap som utvecklar dig i din roll. Genom vårt samarbete med Svenska Projektakademien utses varje år Årets Projektledare på Projektnärings höstträff och du får ta del av vinnarens erfarenheter, lärdomar och nycklar till framgång.

Förutom att du kan köpa en singelbiljett har vi även förmånliga paketerbjudanden.

Projektnäring är en oberoende och icke vinstdrivande satsning för kompetensutveckling och har som syfte att vidareutveckla projektledare. Allt eventuellt överskott går till genomförande av kommande träffar och deltagarna ges möjlighet att påverka inriktningen på kommande träffar.

Många deltar regelbundet och tar chansen att genom Projektnäring bygga upp ett nätverk med andra projektproffs i Sverige. Välkommen du också!

Omfattning
En halvdag.

Pris
1 500:- exkl. moms
1 875:- inkl. moms

Läs mer och ansök
Om Wenell
Utbildningstyper
Företagsutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar