Blocket Utbildning är en del av

Python for Beginners - Online

Beetroot Academy
Data & IT
Python for Beginners - Online beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
4 månader
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
19 990 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Python är utan tvekan det populäraste programmeringsspråket år 2020. Det används av tusentals teknikföretag samtidigt som det är lätt att sätta sig in i, och extremt flexibelt. Som Pythonutvecklare kan du skapa allt från enkla hemsidor till komplexa AI-produkter. 

På Beetroot Academy lär du dig Python med praktik i fokus. Redan dag 1 skriver du dina första rader kod, och under kursens gång slutför du flera riktiga projekt. Du lämnar kursen med en bred kunskapsbas som du kan bygga vidare på i den riktning som intresserar dig. Se vår hemsida för komplett kursplan. 

Under kursens gång samlas vi över videolänk 3 gånger i veckan, på kvällar och helger, och jobbar på våra projekt tillsammans. Det finns också gott om videomaterial att jobba med när det passar dig. Räkna med att lägga 10-20 timmar i veckan på kursen.

300 elever har redan slutfört vår Pythonkurs och flertalet jobbar idag som utvecklare.
Prova du med!

Yrkesroller efter utbildningen:

  • Junior Python Utvecklare
  • Internship inom Python utveckling
Logga för Beetroot Academy
Om Beetroot Academy

Vi utbildar varje år över 1000 personer i de senaste webbteknologierna. Kurserna leds av yrkesverksamma lärare och baseras på riktiga projekt från näringslivet. Efter avslutad kurs erbjuds de flesta jobb inom området.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök