Blocket Utbildning är en del av

Arbete på väg

Confirm Education
Säkerhet & Skydd
Arbete på väg beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 timmar
Pris
1 875 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Flexibel ort
Löpande starter
Kort om utbildningen

Med den här utbildningen får ni allmänna grundkunskap (enligt APV steg 1.1 och APV nivå 1) som är ett krav för alla som i sitt arbete befinner sig vid någon form av vägarbetsplats. Detta oavsett din uppgift och även om du bara är där tillfälligt. 

Innehåll
Utbildningen förklarar hur en vägarbetsplats bör vara uppbyggd samt vad man ska tänka på för att öka säkerheten.

Att kunna bidra till en säker arbetsmiljö, veta vem som har ansvar för vad, att förstå risker och veta hur man förebygger dem med hjälp av till exempel personlig skyddsutrustning ingår i utbildningen.

Det handlar också om att känna till de lagar, krav och föreskrifter som rör ditt arbete samt grundregler och fakta kring trafiksäkerhet och olyckor.

Pris: 1 500 SEK exkl. moms

Besök vår hemsida för anmälan och mer information eller ring 073 - 500 83 28.

Logga för Confirm Education
Om Confirm Education

Confirm Education utbildar er inom säkerhet och arbetsmiljö. Inga kunder är för stora eller för små!

Våra utbildningar är av högsta kvalitet och följer alla gällande standarder. Vi arbetar med de största maskinuthyrarna i Europa vilket ställer höga krav på både kunskap, erfarenhet liksom kännedom om lagstiftningen. Genom att anpassa våra kurser efter kundens behov får du en kostnadseffektiv lösning där du kan lita på att vi levererar den utbildningen som du behöver. En annan styrka är att vi ofta kan hålla kurser med kort varsel när det finns behov, vårt kontaktnät sträcker sig från Kiruna i norr till sydligaste Skåne och hos oss hittar du alltid en lösning på dina utbildningsbehov.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök