Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

ISO 9001, 14001 & 45001: Kostnadsfritt möte

Fronteria
Säkerhet & Skydd
ISO 9001, 14001 & 45001: Kostnadsfritt möte beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 timme
Pris
Avgiftsfritt
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Allt fler kunder ställer krav på att leverantörer ska vara certifierade vad gäller kvalité och miljö, ibland även arbetsmiljö. Oavsett om Ni ser behov av att ISO certifieras inom tex 9001, 14001 eller 45001 så är arbetet i ledninggruppen grundläggande för att lyckas såväl med certifikatet som den kommande företagsutvecklingen. 

Med tiotalet workshops guidar Vi Er igenom hela processen från genomgång av nuvarande status till att ni blir certifierade.

Följande är några av punkterna som ingår på resan från tanke till certifikat:

  • Skapa, införa och arbeta i Ledningsgrupp - Som ett första steg på vägen till ISO certifiering enligt 9001 eller för att bjuda in fler kompetenser till beslutsfattandet och underlätta förankrandet av tagna beslut i organisationen
  • Kompetensmatris – Framtagande, inventering av nuläge och framtid. Hjälper Er att förekomma utbildningsbehovet och analysera vad såväl Ni som Era vanligaste samarbetspartners kräver
  • Riskhantering – Från riskinventering via analys till riskmatris. Att vara van vid och återkommande utföra dokumenterad riskhantering minskar risken för olyckor och är dessutom obligatoriskt enligt AML (arbetsmiljölagen)
  • Processer – För ISO gäller generellt, gör som Ni säger och säg hur Ni gör dvs det räcker att Ni faktiskt följer Er egen dokumentation. Processer kan förbättras och visualiseras så fler på företaget förstår hur verksamheten bedrivs och vilken roll de spelar, en ökad delaktighet ökar såväl trivsel som vinst.


Om detta låter intressant, börja med att boka ett kostnadsfritt möte hos för att bedömma ert behov av utbildning inom ISO 9001, 14001 och 45001.
Kontakta oss via vår hemsida för att anmäla intresse!

Plats

  • Flexibel ort

Kommande utbildningsstarter

Flexibel ort

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Fronteria

Om Fronteria

Fronteria erbjuder företagsstöd bl.a. BehörighetsutbildningFöretagsstödISO (från tanke till cert), Internrevision och stöd till Ledningsgrupper/chefer.
Flera av våra kunder har fått hjälp med att implementera en god organisationskultur, gå från anställd till medarbetare/medansvarig, rätt nivå på policyarbetet. Vi vänder oss främst mot mindre företag < 50 anställda, vårt huvudsakliga arbetsområde går från Strömstad-Karlstad-Stockholm och söderut.

Besök vår sajt för att läsa mer om alla våra utbildningar och tjänster.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök