Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Brandfarliga arbeten

Fronteria
Säkerhet & Skydd
Brandfarliga arbeten beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Heltid
Studielängd
7-8 timmar
Pris (exkl. moms)
900 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Vår utbildning är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen hos Fronteria AB får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete. 

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen genomförs antingen som öppen kurs för enstaka deltagare, företagsförlagd eller på distans via ZOOM.

Vem riktar sig kursen Brandfarliga arbeten till?
Du som är brandvakt, anställd och/eller entreprenör och som utför brandfarliga arbeten kan gå denna utbildning. Utbildningen vänder sig också till arbetsledare, entreprenörer och företagsledare som är beställare eller tillståndsgivare av brandfarliga arbeten.

Pris
Från 900 kr/elev plus moms             
(avser max antal deltagare vid företagsförlagd kurs)

Brandfarliga Arbeten är framtagen av SVEBRA och Sveriges Byggindustrier i samråd med Sveriges främsta experter på området.

Plats

  • Flexibel ort

Kommande utbildningsstarter

Flexibel ort

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Fronteria

Om Fronteria

Fronteria erbjuder företagsstöd bl.a. BehörighetsutbildningFöretagsstödISO (från tanke till cert), Internrevision och stöd till Ledningsgrupper/chefer.
Flera av våra kunder har fått hjälp med att implementera en god organisationskultur, gå från anställd till medarbetare/medansvarig, rätt nivå på policyarbetet. Vi vänder oss främst mot mindre företag < 50 anställda, vårt huvudsakliga arbetsområde går från Strömstad-Karlstad-Stockholm och söderut.

Besök vår sajt för att läsa mer om alla våra utbildningar och tjänster.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök