Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Fördjupning tillståndsansvar Heta Arbeten®

Kunskapskontoret
Säkerhet & Skydd
Fördjupning tillståndsansvar Heta Arbeten® beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 dag
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
7 375 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

HUR UTBILDNINGEN GYNNAR DIG

Förkunskaper
Fördjupning Tillståndsansvar Heta Arbeten® är en påbyggnadsutbildning för den som redan genomgått behörighetsutbildningen Heta Arbeten®. Som förkunskap krävs ett giltigt certifikat Heta Arbeten®.

För dig som är eller ska bli tillståndsgivare för Heta Arbeten. Du kommer att få en fördjupad förståelse för arbetsrutiner, säkerhetsaspekter och föreskrifter.

KURSDETALJER
Utbildningen bedrivs I klassrumsform där teori varvas med praktiska övningar. Gruppövningar ger också ett ypperligt tillfälle att lära från andra yrkesgrupper hur de löser praktiska problem i sin verksamhet.

Deltagaren förväntas delta aktivt i undervisningen för att vid utbildningens slut kunna genomföra certifieringsprov för heta arbeten certifikat.

Under utbildningen går vi även på djupet i ansvarsfrågor och inkluderat i kursavgiften är boken Heta arbeten och juridiken av professor Harald Ullman.

Pris: 5900 SEK exkl. moms
Plats: Malmö, Göteborg, Stockholm

Plats

  • Göteborg

Kommande utbildningsstarter

Göteborg

Utbildningsstart
Löpande starter
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kunskapskontoret

Om Kunskapskontoret

Jag grundade Kunskapskontoret 2012 därför att jag såg att det saknades industriutbildningar till rimliga priser som var av både hög kvalitet och konkurrenskraftiga innehållsmässigt. Som kemiingenjör under 15 år förstod jag vikten av att utbilda anställda inom arbetsmiljö. Denna ökade medvetenhet minskar risken för olyckor avsevärt, och det är vad som driver mig framåt idag att hjälpa andra arbetsgivare skapa säkrare, mer produktiva och gladare arbetsplatser.
/Gustaf Cid Utbildningsansvarig

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök