Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Totalvaktsutbildning

Väktarskolan
Säkerhet & Skydd
Totalvaktsutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 veckor
Pris
16 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Genom vårt paketpris SPARAR DU TOTALT 13.000 SEK INKLUSIVE FRITT BOENDE!

Totalvaktutbildningen är vår absolut populäraste produkt som utgör ett unikt paketerbjudande vilket innehåller 3 st utbildningar (rabatterat med 3000 SEK) och praktisk yrkesträning om 160 timmar.

Totalvaktutbildningen genomföres endast i Boden och alla kursdeltagare erbjuds kostnadsfritt boende i skolan under samtliga utbildningar (värde 10.000 SEK). Besök vår hemsida för mer information om boendet.

Vad innefattar utbildningen till totalvakt?
Nedan utbildningar samt yrkesträningen genomförs under 6 veckor i följd vid vårt säkerhets- och utbildningscentrum i Boden. 

  • Väktargrundutbildningens del 1, 88 timmar.
  • Praktisk yrkesträning, 160 timmar.
  • Väktargrundutbildningens del 2, 40 timmar.
  • Utbildning i expanderbar batong, 14 timmar.


Yrkesträningen består bl.a. av larmutryckning, tillsyn, in- och utpasseringskontroller, stationärbevakning samt bemanning av kommunikationscentralen m.m. 

Efter utbildningen
Efter avslutad Totalvaktsutbildning är man således fullständigt utbildad väktare och är därmed mycket konkurrenskraftig på arbetsmarknaden. Merparten av våra elever som genomgått Totalvaktutbildningen får anställning som väktare direkt efter avslutad utbildning.

Väktargodkännande
Enligt Polismyndighetens föreskrifter, FAP 573-1, måste man vara godkänd som väktare av Länsstyrelsen innan den praktiska yrkesträningen påbörjas, varför vi ansöker om godkännande hos Länsstyrelsen senast under första kursdagen (väktargrundutbildningens del 1) och en avgift om 870 SEK debiteras kursdeltagarna utöver kursavgiften.

Plats

  • Boden

Kommande utbildningsstarter

Boden

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Väktarskolan

Om Väktarskolan

Väktarskolan AB grundades år 2000 och är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag. Vi utbildar ca 4.500 elever om året och är den största privata aktören på marknaden.

Vår verksamhet omfattar hela Sverige och vi har egna skolor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt ett stort säkerhetscentrum i Boden. Våra lärare och instruktörer är mycket kunniga och välutbildade med många års erfarenhet av bevakningsbranschen. Vi lägger stor vikt på lärarnas kunskaper i pedagogik samt retorik för att garantera hög förståelse för våra elever.

Vår profession och värdegrund präglas av viljan att stödja och hjälpa, både varandra och andra. Vi är lojala både mot varandra och uppdraget. Vårt handlande präglas av att vi tar initiativ, är beslutsamma, har ett högt säkerhetsmedvetande och beaktar riskerna i vår verksamhet. Detta skall ske med personlig hänsyn till varandra, omgivning och miljö.

Var och en har en del i och ett ansvar för resultatet. Vi är alla öppna och delaktiga i ett samarbete som inspirerar till framgång. Vi är lagspelare som värnar om ett gott samarbete såväl internt som externt.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök