Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Väktargrundutbildning Del 1

Väktarskolan
Säkerhet & Skydd
Väktargrundutbildning Del 1 beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
88 timmar
Pris
11 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Tillvägagångssättet för att bli väktare är att man först genomgår väktargrundutbildningens del 1 för att sedan söka anställning hos auktoriserat bevakningsföretag, där man sedermera utför 160 timmars praktisk yrkesträning under handledning av en erfaren väktare. Efter minst 160 timmars arbete som väktare har man behörighet att genomföra väktargrundutbildningens del 2. Därefter är man fullt utbildad väktare.

Ett alternativ är att genomgå vår TOTALVAKT-utbildning där väktargrundutbildningens del 1 och 2, praktisk yrkesträning om 160 timmar samt utbildning i expanderbar batong ingår. Då är man fullt utbildad väktare direkt efter utbildningen och mycket eftertraktad av arbetsgivarna. Läs mer genom att besöka sidan för Totalvaktutbildningen.

Våra utbildningar sker alltid vardagar mellan klockan 08:15-16:45. Utbildningen följer kraven i Polismyndighetens föreskrift FAP 573-1.

Förkunskaper
Inga förkunskaper. Privatpersoner är välkomna. För att få arbeta självständigt som väktare skall man ha fyllt 18 år.

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Lund

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Löpande starter

Göteborg

Utbildningsstart
Löpande starter

Lund

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Väktarskolan

Om Väktarskolan

Väktarskolan AB grundades år 2000 och är ett av Länsstyrelsen auktoriserat utbildningsföretag. Vi utbildar ca 4.500 elever om året och är den största privata aktören på marknaden.

Vår verksamhet omfattar hela Sverige och vi har egna skolor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt ett stort säkerhetscentrum i Boden. Våra lärare och instruktörer är mycket kunniga och välutbildade med många års erfarenhet av bevakningsbranschen. Vi lägger stor vikt på lärarnas kunskaper i pedagogik samt retorik för att garantera hög förståelse för våra elever.

Vår profession och värdegrund präglas av viljan att stödja och hjälpa, både varandra och andra. Vi är lojala både mot varandra och uppdraget. Vårt handlande präglas av att vi tar initiativ, är beslutsamma, har ett högt säkerhetsmedvetande och beaktar riskerna i vår verksamhet. Detta skall ske med personlig hänsyn till varandra, omgivning och miljö.

Var och en har en del i och ett ansvar för resultatet. Vi är alla öppna och delaktiga i ett samarbete som inspirerar till framgång. Vi är lagspelare som värnar om ett gott samarbete såväl internt som externt.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök