Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Fristående kurser - Study abroad - San Diego State University

Studin
Ekonomi
Media & Kommunikation
Samhällsvetenskap
Fristående kurser - Study abroad - San Diego State University beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du studera på universitet i Kalifornien, USA under 1 – 2 terminer?

Fristående kurser på San Diego State University är perfekt för dig som studerar på högskola och vill studera en termin i USA och tillgodoräkna dig kurserna i din pågående högskoleutbildning.

Fristående kurser är även idealiskt för dig som vill prova på universitetsstudier utomlands 1-2 terminer efter gymnasiet.

På SDSU ges omkring 3 000 kurser i mer än 80 olika ämnesområden varje termin. Du kan välja helt fritt bland kurserna och sätta samman din egen termin.

Du kan fördjupa dig i ett särskilt ämnesområde eller välja kurser i vitt skilda ämnesområden.

De högskolepoäng du tar under terminen kan tillgodoräknas i en pågående eller framtida universitets- eller högskoleutbildning på ett annat universitet, i Sverige eller världen.

Att studera fristående kurser på San Diego State University är mycket populärt och många studenter väljer att förlänga med en termin. 

Efter ett års studier kan du ansöka om OPT, Optional Practical Training, som ger dig möjlighet att stanna kvar och jobba i USA under ett år.

Upplev studentlivet på ett av USA:s mest populära campus i soliga södra Kalifornien samtidigt som du läser valfria kurser inom dina intresseområden!

EXAMEN
Fristående kurser, högskolepoäng

STARTER
Kurser startar i augusti och januari varje år

Plats

  • USA

Kommande utbildningsstarter

USA

Utbildningsstart
Löpande starter
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök