Blocket Utbildning är en del av

Guideskola grundkurs

Utopia Guideschool
Service & Kundtjänst
Guideskola grundkurs beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 veckor
Pris
18 895 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Du ska välja att utbilda dig på Utopia Guideschool och bli guide eller reseledare om du drömmer om att ha världen som din arbetsplats, bra karriärmöjligheter, personlig utveckling, unika upplevelser och vänner för livet.

Utopia Guideschool varar i 32 dagar och genomförs på Mallorca. Detta populära semesterresmål har allt det som instruktörerna och undervisarna på Utopia behöver när de sätter ramarna för den branschrelevanta guideskolan som leder till ditt drömjobb.

Utopias duktiga instruktörer kommer att ta med dig och dina blivande klasskamrater på en spännande resa som garanterat ger dig skratt och glädje, minnesvärda upplevelser, vänner för livet och massor av personlig utveckling som rustar dig för livet som guide.

Det finns massor av jobbmöjligheterna efter din guideskola. Guide, reseledare, reseguide – kärt barn har många namn. Det finns otroligt många typer av guidejobb. Några av de mest kända är kanske de som du mött under egna semestrar, exempelvis: reseledare, charterguide, animationsguide, aktivitetsguide, utflyktsguide, sport- & fitnessguide, ungdomsguide, skidguide osv. På www.guideschool.se kan du hitta beskrivelser på några av de vanligaste guidejobben.

LÅTER DET OCKSÅ SOM NÅGOT FÖR DIG ATT BLI UTBILDAD RESEGUIDE OCH FÅ UPPLEVELSER FÖR LIVET?

STARTER: Kursen startar 2 gånger om året: 14 mars,  21 september

AVGIFT: 18 895 - 24 995 kr

Vi är glada för att du har läst om oss här på Blocket utbildning. Vi vill därför passa på att ge dig en reservationsrabatt på 500 kr om du anger rabattkoden ”Blocket” vid din reservation.

Utbildningen berättigar inte till studiemedel från CSN.
Undervisningsavgiften varierar beroende på hur tidigt du bokar din plats.
Kursstarter och priser hittar du på vår webbsida under menypunkten ”Pris & Boka”. På vår webbsida kan du även se vad som ingår i kursavgiften.

… OCH KOM IHÅG:
VI ERBJUDER OCKSÅ JOBBGARANTI!

Logga för Utopia Guideschool
Om Utopia Guideschool

Vi erbjuder Guideutbildning med jobbgaranti!

Ett jobb som guide/reseledare i resebranschen är utan tvivel det mest spännande och utmanande arbetet som finns. Att få uppleva andra länder och deras kultur medan du bor och arbetar med lokalbefolkningen är en upplevelse FÖR LIVET!

Utopia Guideschool utbildar dig brett, så att du får kompetenserna som krävs för att klara de flesta typer av guidejobb. En utbildad guide på Utopia har många vägar att välja mellan. Vi har ett stort nätverk av samarbetspartners i resebranschen som kommer ner till skolorna och rekryterar guider och personal. Efter din vistelse på Utopia Guideschool hjälper vi dig att komma i kontakt med företagen som har just det jobb du söker.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök