Blocket Utbildning är en del av

Guideutbildning nära en av världens vackraste storstäder - Spanien

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning
Service & Kundtjänst
Guideutbildning nära en av världens vackraste storstäder - Spanien beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
5 veckor
Pris
38 995 kr
Läs mer och ansök
Kort om utbildningen

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dina kompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfekta valet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Då skall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blir tråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats.

5 veckor på första parkett ut mot det Baleariska havet i Spanien är vad du kommer att resa ned till om du tar vår guideutbildning i Spanien. Detta är bara ett av många skäl till att välja guideskolan i Spanien!

Vad innehåller utbildningen
Yrkesmässigt kommer du lära dig bland annat om hur man kör en utflykt, håller i välkomstmöten, hämtar gäster i flygplatsen och allt det medan du personligen blir klokare på vem du själv är, vilka färdigheter du sitter på och hur du på bästa sätt använder dom. – Till exempel kan vi lova dig att du blir riktigt duktig på att prata inför stora grupper av människor.

Inkluderat i din skolvistelse

  • Flyg tur och retur
  • Bagage
  • Handbagage
  • Hotell vistelse på 4-stjärnigt hotell
  • Transfer till och från flygplatsen
  • Undervisning
  • Skolmaterial
  • Utflykt till Barcelona
  • DiSC profil
  • Halvpension
Logga för Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning
Om Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Vi erbjuder guideutbildningar i Spanien, Thailand och Malta. Hos oss handlar det om att du ska få en rolig upplevelse och att du efter avklarad utbildning ska lämna Service & Co som en av branschens bästa reseledare.

Genom en utbildning hos Service & Co får du de kunskaper som reseföretagen efterfrågar. Dessutom är vi den enda statsgodkända reseledarutbildningen i Danmark vilket säkrar att undervisningen håller hög standard. 

Vi erbjuder även Jobbgaranti®. Det innebär att om du gör bra ifrån dig under utbildningen och blir kvalificerad till jobb, så ser vi till att hitta en arbetsgivare åt dig.

Vi har gjort guideutbildningar i över 20 år och vi är stolta över att utbilda branschens bästa guider. Välkommen till oss!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök