Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Guideutbildning på soliga Malta

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning
Service & Kundtjänst
Guideutbildning på soliga Malta beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 veckor
Pris
39 995 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dina kompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfekta valet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Då skall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blir tråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats.

Det finns flera goda skäl till att välja en reseledarskola på Malta. Den vackra och unika naturen, de gyllene sandstränderna, det fantastiska vinterklimatet, de blåa lagunerna, det historiska som finns kvar från korsfararna och sist men inte minst det fantastiska Mellieha Holiday Center som är basen för våra elever i 5 veckor. Allt detta endast ca. 3–4 timmars flygtur från Sverige.

Vad innehåller utbildningen
Yrkesmässigt kommer du lära dig bland annat om hur man kör en utflykt, håller i välkomstmöten, hämtar gäster i flygplatsen och allt det medan du personligen blir klokare på vem du själv är, vilka färdigheter du sitter på och hur du på bästa sätt använder dom. – Till exempel kan vi lova dig att du blir riktigt duktig på att prata inför stora grupper av människor.

Inkluderat i din skolvistelse

  • Flyg tur/retur
  • Bagage
  • Handbagage
  • Hotellvistelse i bungalows på 3-stjärnigt semestercenter
  • Utflykt till Valetta
  • Undervisning
  • Middag
  • Transfer tur/retur från flygplatsen

Plats

  • Malta

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Om Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Vi erbjuder guideutbildningar i Spanien, Thailand och Malta. Hos oss handlar det om att du ska få en rolig upplevelse och att du efter avklarad utbildning ska lämna Service & Co som en av branschens bästa reseledare.

Genom en utbildning hos Service & Co får du de kunskaper som reseföretagen efterfrågar. Dessutom är vi den enda statsgodkända reseledarutbildningen i Danmark vilket säkrar att undervisningen håller hög standard. 

Vi erbjuder även Jobbgaranti®. Det innebär att om du gör bra ifrån dig under utbildningen och blir kvalificerad till jobb, så ser vi till att hitta en arbetsgivare åt dig.

Vi har gjort guideutbildningar i över 20 år och vi är stolta över att utbilda branschens bästa guider. Välkommen till oss!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök