Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Internationell Resekonsult (Resesäljare) på distans – IATA

ProNordic Education
Service & Kundtjänst
Internationell Resekonsult (Resesäljare) på distans – IATA beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
50%
Studielängd
500 timmar
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
45 900 kr
CSN
Nej

Kort om utbildningen

ProNordic’s distansutbildning internationell resekonsult med IATA ger dig värdefull spetskompetens i en bransch som äntligen är på uppåtgående igen! 

Efter ett tungt år för resebranschen har vaccinationerna mot Covid-19 börjat ta fart och man spår ett ökande resande i Europa, kanske redan till sommaren. 

Våra avgångselever finner du idag på TICKET, Resia, Big Travel, Etraveli Scandorama m.fl. Några av våra tidigare kursdeltagare driver idag egen resebyråverksamhet som till exempel Luu Travel, Go To Greece, Transylvanien Resor m.fl.

ProNordic Education tilldelades och utnämndes åren 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 till Bästa IATA-utbildare i Europa och är mycket välrenommerade inom branschen.

Om utbildningen
Utbildningen som internationell resesäljare, riktar sig till privatpersoner och resebyråpersonal som vill få IATA-behörighet. IATA-behörig personal är ett krav från IATA (International Air Transport Association) på de resebyråer som arbetar med reguljär flygtrafik och biljettering. 

IATA-utbildning & Amadeus-certifiering
Efter avslutad IATA-tentamen och examinering ingår även den fysiskt lärarledda Amadeus-utbildningen som består av ett tiotal fysiskt lärarledda föreläsningar. Du får bl.a. lära dig Amadeus reguljärbokningssystem i verklig resebyråmiljö med avslutande certifiering.

Möjligheter efter vår resekonsult-utbildning
När du fullgjort IATA-utbildning och Amadeus-certifiering kan du ta klivet direkt ut i arbetslivet. Nu besitter du spetskompetens inom IATA tariffer (beräkning) på privat-, online- och affärsresebyråer, flygbolag samt för flygplats samt har behörighet att öppna egen resebyrå.

Tidigare deltagare om kursen:
"Det är tack vare Dig Katarina som jag lyckades komma in i resebranschen 2001 och jobbat hos bl.a. Amex GBT, Agencia, Jade Travel, Odenresor som affärsresesäljare och reseproducent, offline och online. Har idag enormt nytta av mina IATA kunskaper på min nuvarande tjänst på Sabre. Rekommenderar starkt!"  Katia. S Customer Solutions, Sabre

Plats

  • Distans

Kommande utbildningsstarter

Distans

Utbildningsstart
2021-05-03
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Distans

Utbildningsstart
2021-06-01
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Distans

Utbildningsstart
2021-10-04
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

Distans

Utbildningsstart
2021-11-01
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan till aktören för att få mer information om Internationell Resekonsult (Resesäljare) på distans – IATA. Intresseanmälan är inte bindande utan endast ett snabbt sätt att komma i kontakt med aktören.

För att göra vår tjänst säker och trygg kan det här meddelandet komma att filtreras och granskas. Företaget som du nu kontaktar blir personuppgiftsansvarig för uppgifterna i meddelandet.

Logga för ProNordic Education

Om ProNordic Education

ProNordic Education är ett IATA Authorized Training Center (ATC) som utbildat över 900 kursdeltagare i Internationell IATA och Amadeus sedan 1999. Våra utbildare har yrkeserfarenhet sedan 1985 och vi är noga med att utbilda i uppdaterad miljö. 

En tredjedel av våra kursdeltagare går ut i arbete direkt efter avslutade studier, mycket tack vare att vi bland annat utbildar Amadeus reguljärbokningssystem direkt i verklig resebyråmiljö i Amadeus licenser med en avslutande examen och bokningsbehörighet. Utbildningspersonalen är aktivt verksamma i branschen.

I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t.ex. låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i upp till 24 månader. Lån går att söka upp till och med 72 månader. Mer info hittar du på kurssidan.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök