Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Skandinaviens enaste guideutbildning i Thailand

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning
Service & Kundtjänst
Skandinaviens enaste guideutbildning i Thailand beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
5 veckor
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris
46 995 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dina kompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfekta valet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Då skall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blir tråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats.

Följ med till Thailand och upplev Österns mystik medan du utbildar dig till guide. På denna resa slår du två flugor i en smäll, du får nämligen en fantastisk utbildning samtidigt som du upplever en helt ny spännande kultur. På denna utbildningen i Thailand kommer du inte bara hem efteråt, utan med en utbildning som ger dig chans till att ha hela världen som din arbetsplats. 

Vad innehåller utbildningen
Yrkesmässigt kommer du lära dig bland annat om hur man kör en utflykt, håller i välkomstmöten, hämtar gäster i flygplatsen och allt det medan du personligen blir klokare på vem du själv är, vilka färdigheter du sitter på och hur du på bästa sätt använder dom. – Till exempel kan vi lova dig att du blir riktigt duktig på att prata inför stora grupper av människor.

Inkluderat i din skolvistelse

  • Flyg tur och retur
  • Bagage
  • Handbagage
  • Hotell vistelse på 3 eller 4-stjärnigt hotell
  • Undervisning
  • Skolmaterial
  • Två dagliga måltider
  • Transfer till och från flygplatsen

Plats

  • Thailand

Kommande utbildningsstarter

Thailand

Utbildningsstart
2021-06-30
Ansökan öppnar
Ansökan öppen

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Om Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Vi erbjuder guideutbildningar i Spanien, Thailand och Malta. Hos oss handlar det om att du ska få en rolig upplevelse och att du efter avklarad utbildning ska lämna Service & Co som en av branschens bästa reseledare.

Genom en utbildning hos Service & Co får du de kunskaper som reseföretagen efterfrågar. Dessutom är vi den enda statsgodkända reseledarutbildningen i Danmark vilket säkrar att undervisningen håller hög standard. 

Vi erbjuder även Jobbgaranti®. Det innebär att om du gör bra ifrån dig under utbildningen och blir kvalificerad till jobb, så ser vi till att hitta en arbetsgivare åt dig.

Vi har gjort guideutbildningar i över 20 år och vi är stolta över att utbilda branschens bästa guider. Välkommen till oss!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök