Blocket Utbildning är en del av

MAKEUP ARTIST & HÅRSTYLIST UTBILDNING

Mariart School of Makeup and Hair
Skönhet
MAKEUP ARTIST & HÅRSTYLIST UTBILDNING beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
11 veckor
Pris
62 000 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Stockholm
Löpande starter
Kort om utbildningen

Makeup & hårstylist utbildningen passar dig som önskar arbeta inom mode, film och TV. Yrkeskombinationen är vid de flesta fall avgörande för att lyckas i denna bransch. En professionell makeup & hårstylist har även många specialkunskaper som till exempel filmeffekter, ljusets inverkan vid studioarbete, medicinsk kamouflering, med mera. Att dessutom kunna skapa helheten ger en stor tillfredsställelse. 

Pris: I kursavgiften ingår två makeupartist-väskor med makeupprodukter, hårstylingprodukter och verktyg som du behöver under kursen till ett värde av 45 000 kr. 

Logga för Mariart School of Makeup and Hair
Om Mariart School of Makeup and Hair

Mariart School of Makeup and Hair erbjuder makeupartist- och hårstylistutbildningar som är granskade och godkända av SEYF, Svenska Estetikers Yrkesförbund. Det betyder att våra utbildningar är kvalitetssäkrad och dessutom blir du efter avklarad utbildning Internationellt certifierad makeupartist eller hårstylist.

Vi har 20 års erfarenhet i branschen och lärare som är mycket erfarna och kunniga. Dessutom blir du som går en av våra utbildningar medlem i vår jobbagentur genom vilken vi kan hjälpa dig att få olika typer av jobb, tex. anställningar, frilansuppdrag och praktikplatser. Dessutom har vi samarbete med Åhlens för dig som är intresserad av butiksjobb.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök