Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kurs inom PRP Behandlingar

Meramedica
Skönhet
Kurs inom PRP Behandlingar beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 timmar
Pris
15 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vi är Sveriges mest välkända academy gällande PRP-utbildningar (Platelet Rich Plasma). I vår kurs kommer du att lära dig PRP-behandlingar för hudföryngring av ansikte, hals, etc. Vi kommer också att lära dig PRP behandling för håravfall “Alopeci” på en nästan smärtfri metod (med nervblock). Denna unika metod uppskattas av alla patienter.

Vi använder PRP-rör från Regenlab som är världsledande inom produkter för autolog regenerativ medicin.

PRP Startkit
Ni kan i samband med kursen köpa PRP startkit som inkluderar centrifug och rör från RegenLab. Startkit ger dig intäkter från 16 000 kr.

Krav för deltagare på kursen i PRP
PRP kursen är för dig som är leg. sjuksköterska, leg. tandläkare eller leg. läkare. Undersköterskor som är vana vid provtagning och injektioner kan delta och få delegeringen från vår läkare (avgiftsfri i ett år därefter en liten fast månadsavgift).

Kursledare
Alaa Sadik är grundaren av både Meryem Med AB och Växjökliniken AB. Är specialist inom allmän medicin med många års erfarenhet inom yrket. Han har också lång erfarenhet av injektionsbehandlingar. Dr. Alaa Sadik har arbetat med PRP-behandlingar sedan ca 5 år tillbaka och startat PRP-kurser sedan 2 år tillbaka.

Certifikat
Du kommer att få certifikat på kursen. 

Praktisk information
Utbildningssätt: På plats (i Växjö) eller på distans.
Datum: Bestämda datum och enligt överenskommelse
Övrigt: Vi erbjuder fika + lunch.

Plats

  • Växjö

Kommande utbildningsstarter

Växjö

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Meramedica

Om Meramedica

Meramedica Academy erbjuder kurser inom injektionsbehandlingar, laser och skönhet. Vår vision är att bedriva utbildningar inom estetik och laser av högst kvalitet. Vi erbjuder kurserna på olika språk, i.e. svenska, engelska och arabiska. Alla kursdeltagare får väl ha fortsatt kontakt med kursledaren för tips och råd efter. De har också möjligheten att köpa material via oss med debatterade priser.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök