Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Nagelutbildning – Få kunskap för att bli nagelterapeut

LindaVista
Skönhet
Nagelutbildning – Få kunskap för att bli nagelterapeut beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
135 timmar
Pris
29 900 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Välkommen att ta ditt första steg in i världens roligaste bransch!

Våra skolor finns runt om i landet och är godkända av och anslutna till branschorganisationen SANSA (Swedish Association of Nail Schools and Agents). För garantera dig en personlig vägledning håller vi endast mindre klasser där vi har möjlighet att anpassa utefter elevens individuella behov. Utbildningen ger dig all information och kunskap som krävs för att utöva och nå framgång i yrket som Nagelterapeut. Under kursen lär du dig att arbeta på ett säkert sätt med LIGHT ELEGANCE prisbelönta produkter som är lättarbetade, säkra och godkända.

Nagelutbildningens omfattning
LIGHT ELEGANCE Nagelterapeututbildning pågår under 90 timmar på skolan med din lärare samt 45 timmar praktik under eget ansvar utanför skolan. Utbildningen avslutas med en examensdag som är uppdelad i en teoretisk del och en praktisk del. Efter godkänd examen blir du diplomerad Nagelterapeut i gel.

Under kursen får du bl.a. lära dig om:

  • Naglarnas Sjukdomar & Åkommor
  • Applikationstektik gelé.
  • Tipp & Mall- applikation
  • Produktkunskap
  • Filteknik


Pris
Kurspriser från 29 900 kr som inkluderar undervisningslitteratur och produkter till ett värde av ca. 6.000 kr. Kurspriset varierar beroende på huruvida kursen är upplagd på vardagar, kvällar och/eller helger.

Välkommen med din anmälan!

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för LindaVista

Om LindaVista

Efter att ha jobbat i skönhetsbranschen i över 13 år, får man inte bara lära sig vad bra kvalitet är, utan också hur man tillfredsställer sina kunder på bästa sätt. Att kunna ge sina kunder en så bra service som möjligt är Linda Vistas vision & mål. Salongen startades 2007 & ligger mitt i centrala Stockholm. Vi har utvecklats hela tiden & idag är vi både salong, skola samt har egna varumärken i vår butik.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök