Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Hårstylist

Makeup Academy
Skönhet
Hårstylist beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
4 dagar
Pris
15 000 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Välkommen till en välrenommerad och mycket uppskattad hårstylistutbildning. Här får du fantastiska förutsättningar att lyckas – oavsett hur höga dina mål är. Dina förkunskaper spelar ingen roll – vårt enda krav är att du har en stark vilja och ett stort intresse för hår.

Utbildningen hålls i vår moderna studio i Stockholm och pågår under två helger. Utbildningen är mycket intensiv och när du är klar har du en stadig grund att stå på i ditt fortsatta yrkesliv. Vi lovar – du kommer aldrig att se på hår på samma sätt igen.

Makeup Academy driver hårsylistutbildningen genom ett exklusivt samarbete med Kollektivet KAI. Ambitionen är att förse våra elever med unika idéer som håller säsong efter säsong. KAI och Makeup Academy har inlett ett samarbete då båda parter vill lyfta och stärka tjejer och killar till att nå sin fulla potential! Med Kollektivet KAI som ansvariga för vår hårstylistutbildning betyder att vi kan erbjuda hårstylistutbildningar på absolut toppnivå!

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
2021-03-20

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Makeup Academy

Om Makeup Academy

Vi utbildar skönhetsbranschen

Vi har ett etablerat rykte som den mest prestigefyllda akademin i Sverige och är känd som den utbildning som får ut flest elever i arbete.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök