Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

MAKEUP ARTIST UTBILDNING

Mariart School of Makeup and Hair
Skönhet
MAKEUP ARTIST UTBILDNING beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
11 veckor
Pris
52 000 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Som makeupartist kan du alltid avgöra proportioner, former och anatomisk struktur i ett ansikte. Du kan också med stor precision skapa illusioner och manipulera former och karaktärer. För att åstadkomma detta krävs stor kunskap inom contouring, skuggteknik och korrigering. En professionell makeupartist har även många specialkunskaper som till exempel filmeffekter, ljusets inverkan vid studioarbete, medicinsk kamouflering med mera. 

Pris: I kursavgiften ingår två makeupartist-väskor med makeupprodukter och verktyg som du behöver under kursen till ett värde av 40 000 kr.

Plats

  • Stockholm

Kommande utbildningsstarter

Stockholm

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Mariart School of Makeup and Hair

Om Mariart School of Makeup and Hair

Mariart School of Makeup and Hair erbjuder makeupartist- och hårstylistutbildningar som är granskade och godkända av SEYF, Svenska Estetikers Yrkesförbund. Det betyder att våra utbildningar är kvalitetssäkrad och dessutom blir du efter avklarad utbildning Internationellt certifierad makeupartist eller hårstylist.

Vi har 20 års erfarenhet i branschen och lärare som är mycket erfarna och kunniga. Dessutom blir du som går en av våra utbildningar medlem i vår jobbagentur genom vilken vi kan hjälpa dig att få olika typer av jobb, tex. anställningar, frilansuppdrag och praktikplatser. Dessutom har vi samarbete med Åhlens för dig som är intresserad av butiksjobb.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök