Blocket Utbildning är en del av

Diplomerad Nagelteknolog

Attraction Nails & Beauty Academy
Skönhet
Diplomerad Nagelteknolog beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Deltid
Studielängd
6 månader
Ansökan öppnar
Vår 2020
Pris
24 900 kr
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Växjö
Löpande starter
Kort om utbildningen

Attraction Nails & Beauty Academy i samarbete med NC Beauty Pro erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare till mästare. Vårt mål är att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar. Nail Creators som är det märke vi utbildar och som just nu är det ledande märket i Sverige ställer höga krav på sina lärare.

Jag, Monica på Attraction Nails & Beauty Academy driver nagelskolan samt salong i Växjö. Jag har arbetat inom branschen sedan 2007 och utbildad inom nagelvård sedan 2017. Du som elev och sedan utbildad nagelterapeut har alltid fullt stöd av oss på Attraction Nails & Beauty Academy. Vi finns här för dig FÖRE - UNDER - EFTER utbildningen.

Pris: 2 500 kr - 24 900 kr

Logga för Attraction Nails & Beauty Academy
Om Attraction Nails & Beauty Academy

Attraction Nails & Beauty Academy drivs av Monica Lööv som har arbetat inom branschen sedan 2007 och utbildat inom nagelvård sedan 2017. Visionen här är att höja standarden för manikyr i Sverige och att utbilda så många topptekniker som möjligt.

Våra utbildningar startar löpande och endast ett begränsat antal elever tas in per gång för att säkerställa att ni som elever får tillräckligt med lärartid så att allas individuella behov av handledning kan tillgodoses. På så sätt kan vi lättare säkra att ni får den hjälp ni behöver för att utvecklas och bli grymma nageltekniker.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök