Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Utbildning i Botox Full Face

Clinic La Skin
Skönhet
Utbildning i Botox Full Face beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris
16 000 kr
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Är du intresserad av skönhet och injektioner? Har du länge funderat på att arbeta med något kreativt och efterfrågat? Nu har du hittat rätt!

Kursen i Botox är avsedd för dig som vill arbeta med att minimera bland annat skönhetstecken på ett väldigt diskret sätt. Kursen har som fokus att få dig som utförare att på ett säkert sätt erbjuda dina kunder en behandling som med små förändringar gör stor skillnad. Kursens innehåll har sitt fokus i bland annat anatomi, biverkningar, mängdlära, hygien samt teknik.

Kursen avser områden som kråksparkar, panna, glabella, brynlyft, käkmuskler, lipflip, haka, marionettlinjer samt hals.

Botox är idag världens allra vanligaste skönhetsbehandling vilket också gör att just denna behandling har stor efterfrågan bland kunder.

Vid övriga frågor, kontakta gärna oss!

Plats

  • Göteborg

Kommande utbildningsstarter

Göteborg

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Clinic La Skin

Om Clinic La Skin

Välkommen till Göteborgs erfarnaste skönhetsklinik!

Vi på Clinic La Skin utlovar våra kunder endast det allra senaste och säkraste inom skönhet och hälsa. Vi strävar alltid efter att kunna uppnå kundens mål för dess skönhet samtidigt som vi arbetar inom de nyaste tekninerna för att alltid kunna vara i framkant med våra behandlingar.

Clinic la skin startades 2016 av Dajana Mdalal som är en av Göteborgs mest erfarna behandlare inom estetiska injektioner som bland annat arbetat via Bohus biotech med utbildningar inom specialområdet i Nigeria för barn med gomspalt. 

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök