Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Utbildning i Fillers

Dr. Arvin Academy
Skönhet
Utbildning i Fillers beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris
15 625 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Grund
Lär dig injektionsteknik vid behandling med Fillers kring kindben, nasolabiala veck, sur mungipa samt glabella /argrynkan. Vi täcker teori, anatomi, indikationer och kontraindikationer. Vi går även igenom hur man använder Hyalase för att ta bort fillers. Du får alltid modeller att öva på och produkterna du använder under utbildningen är kostnadsfria.

Avancerad
Denna avancerade utbildning täcker mer komplexa behandlingar som läppar, käklinje, näskonturering, tear-through (under ögonen) och haka. Du får modeller att öva på under handledning av Dr Arvin. Produkterna du använder under utbildningen är alltid kostnadsfria.

Allmänt om utbildning i fillers
Vår föreläsare och utbildningsansvarige läkare är Dr Arvin som själv genomför utbildningarna för att garantera högsta kvalitet och nytta för våra kursdeltagare.

Dr Arvin är i grunden ortopedspecialist med inriktning ryggkirurg men även certifierad behandlare med Rådet för Estetiska behandlingar i Sverige och har flera års erfarenhet inom estetiska behandlingar. Dr Arvin är dessutom officiell utbildare för Millenium Medical.

Efter genomgången kurs blir du diplomerad/certifierad och kan då på ett säkert och tryggt sätt utöva estetiska behandlingar.

Ca 4-6 veckor efter genomgången kurs bjuder vi tillbaka kursdeltagarna för ett kostnadsfritt handledningstillfälle. Kursdeltagaren tar då med egna modeller för att under handledning av Dr Arvin förfina sina kunskaper.

Pris
Grund: 12 500:- exkl moms, 15 625:- inkl moms.
Avancerad: 14 500:- exkl moms, 18 125:- inkl moms.

Plats

  • Trollhättan

Kommande utbildningsstarter

Trollhättan

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Dr. Arvin Academy

Om Dr. Arvin Academy

Dr Arvin Academy är en utbildningsakademi inom estetiska behandlingar i Sverige. Vi utbildar framtidens behandlare utifrån våra värdegrunder – Kvalitet, Kundnöjdhet, Tillgänglighet och Naturliga resultat. Vår föreläsare och utbildningsansvarige läkare är Dr Arvin som själv genomför utbildningarna för att garantera högsta kvalitet och nytta för våra kursdeltagare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök