Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Utbildning i Trådlyft

Dr. Arvin Academy
Skönhet
Utbildning i Trådlyft beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 dag
Pris
31 875 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Grund
Trådlyft är en av våra mest populära behandlingar då man ser mycket goda resultat såväl kortsiktigt som långsiktigt. Dr Arvin har lång erfarenhet av trådlyft och kommer vid detta kurstillfälle lära ut såväl basala som mer avancerade behandlingstekniker. Du lär dig använda trådar i ansiktet, käke och hals för att strama upp hud och minska rynkor och veck. Du lär dig helt enkelt att efter genomgången utbildning utföra ett ansiktslyft utan kirurgi. Du får en modeller att öva på under handledning av Dr Arvin. Produkterna du använder under utbildningen är alltid kostnadsfria.

Avancerad
Efter genomförd grundutbildning är du redo att gå vidare till vår avancerade utbildning där Dr Arvin går igenom mer komplexa behandlingar. Här lär du dig som exempel att behandla tear-through, påsar under ögonen, halsen samt hängande hud kring magen och armarna.

Allmänt om utbildning i trådlyft
Vår föreläsare och utbildningsansvarige läkare är Dr Arvin som själv genomför utbildningarna för att garantera högsta kvalitet och nytta för våra kursdeltagare.

Dr Arvin är i grunden ortopedspecialist med inriktning ryggkirurg men även certifierad behandlare med Rådet för Estetiska behandlingar i Sverige och har flera års erfarenhet inom estetiska behandlingar. Dr Arvin är dessutom officiell utbildare för Millenium Medical.

Efter genomgången kurs blir du diplomerad/certifierad och kan då på ett säkert och tryggt sätt utöva estetiska behandlingar.

Ca 4-6 veckor efter genomgången kurs bjuder vi tillbaka kursdeltagarna för ett kostnadsfritt handledningstillfälle. Kursdeltagaren tar då med egna modeller för att under handledning av Dr Arvin förfina sina kunskaper.

Pris
Grund: 25 500:- exkl moms, 31 875:- inkl moms.
Avancerad: 27 500:- exkl moms, 34 375:- inkl moms.

Plats

  • Trollhättan

Kommande utbildningsstarter

Trollhättan

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Dr. Arvin Academy

Om Dr. Arvin Academy

Dr Arvin Academy är en utbildningsakademi inom estetiska behandlingar i Sverige. Vi utbildar framtidens behandlare utifrån våra värdegrunder – Kvalitet, Kundnöjdhet, Tillgänglighet och Naturliga resultat. Vår föreläsare och utbildningsansvarige läkare är Dr Arvin som själv genomför utbildningarna för att garantera högsta kvalitet och nytta för våra kursdeltagare.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök