Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Utbildningar inom Lingvistik / Språkvetenskap

2 utbildningar hittades
Välj filter
Studietakt
Studielängd
Avgifter
Sen ansökan
Utbildningsstart
Plats

Utbildningar inom Lingvistik / Språkvetenskap

2 utbildningar hittades

Studera engelska i Toronto

  • Universitet / Högskola
  • Kanada
  • 6 månader
  • Heltid
EF Education First logotyp

Toronto har allt från höga skyskrapor till eleganta boulevarder. Upptäck det moderna hamndistriket, det urbana Ontario Place eller slink in på ett mysigt café eller konstgalleri på vägen. Studera Vad ingår i programavgiften? Välkomstpaket och introduktionsdag 26 eller 32 engelsklektioner per vecka (40-minuterslektioner) med EF Efekta™ Learning System EF digitalt kursmaterial Dubbelrum i värdhem (enkelrumstillägg från 410 kr/vecka) Frukost & middag mån-fre och alla måltider under helgen i värdhem Tillgång till trådlöst internet på skolan EF SET Placeringstest EF Diplom och EF SET Diplomering Tillgång till EF Campus Connect från och med anmälan (engelskkurs online tillgänglig upp till 6 mån efter EF-kursens slut) Tillvalsämnen, som inkluderar avancerade diskussioner, globala frågor, grammatik och ordförråd Välkomstfest, stadsvandringar, skolaktiviteter och examensfest Gör som Hanna och åk på en språkkurs till Toronto Vad var det bästa med EF och Toronto? Det bästa var att jag blev så himla mycket tryggare i min engelska! Visst kunde jag behärska språket innan men efter kursen så känner jag mig mycket säkrare och mindre blyg när jag pratar. Många av ämnena vi hade på lektionerna var väldigt engagerande vilket gjorde att jag inte kunde vara tyst utan var TVUNGEN att prata för jag tyckte så mycket! Till exempel pluggade jag något som hette ”meaningful discussions” där läraren var grym på att få oss engagerade i varandras livshistorier. Väldigt fint och som en slags gruppterapi light (om man gillar sånt). Jag kommer verkligen sakna staden och att ständigt möta nya människor från alla delar av världen och att tvinga mitt sinne att vara mer öppet.

Löpande starter

EF Education First
EF Education First logotyp

Studera engelska i London

  • Universitet / Högskola
  • Storbritannien
  • 6 månader
  • Heltid
EF Education First logotyp

London erbjuder en inspirerande blandning av olika kulturer, traditioner och trender. Börja dagen med en frukost “on the go” från en av Londons foodtrucks, som hämtar inspiration från alla världens hörn och kanter, och avsluta sedan med en utekväll på en av Londons populära nattklubbar. Studera Vad ingår i programavgiften? Välkomstpaket och introduktionsdag 26 eller 32 engelsklektioner per vecka (40-minuterslektioner) med EF Efekta™ Learning System. EF digitalt kursmaterial Dubbelrum i värdhem (enkelrumstillägg från 410 kr/vecka) Frukost & middag mån-fre samt alla måltider på helgen i värdhem Tillgång till trådlöst internet på skolan EF SET Placeringstest EF Diplom och EF SET Diplomering Tillgång till EF Campus Connect från och med anmälan (engelskkurs online tillgänglig upp til 6 mån efter EF-kursens slut) Tillvalsämnen som inkluderar engelska för akademiska sammanhang, talfärdigheter & hörförståelse, grammatik & vokabulär och filmstudier Välkomstfest, stadsvandringar, skolaktiviteter, examensfest Anledningar att älska London enligt Simon Det finns miljoner anledningar att älska London, här är några få exempel! Staden är enorm Du kan spendera en livstid med att utforska staden och du kommer aldrig att sluta förvånas över den. Från Camden till Kensington och allting där emellan, alla områden i London har sin egen speciella charm. Gemensamt är att alla har Londons energisk och speciella känsla. Världen står och väntar på dig London är lika mycket mångfald som det är brittiskt med människor från hela världen. Mixen har gjort att London har blivit en plats med oändliga möjligheter. Vill du se en film på en fransk biograf? Inga problem! Äta brunch på ett svenskt café eller middag på en genuin mongolisk restaurang? Det är bara att välja! Stadens mix av kulturer stannar inte vid mat. Under åren har mångfalden skapat en kreativ atmosfär som gjort London till världsledande inom många olika fält. Det finns musik överallt London har sin egen rytm. Ed Sheeran, Adele, Beatles och Rolling Stones är några av de artister som har varit med och format den internationella musikscenen. Här kan du gå på en ny spelning varje kväll. Välj mellan världsstjärnor som spelar på 02 Arena, indierockare på det historiska Brixton Academy och nya band som spelar på barer i Camden Town. Staden erbjuder flera sommarfestivaler. The British Summer Time festival i Hyde Park och Wireless i Finsbury Park är två utav de största.

Löpande starter

EF Education First
EF Education First logotyp