Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Studera engelska i London

EF Education First
Språk / Språkvetenskap
Studera engelska i London beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 månader
Pris
På förfrågan
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

London erbjuder en inspirerande blandning av olika kulturer, traditioner och trender. Börja dagen med en frukost “on the go” från en av Londons foodtrucks, som hämtar inspiration från alla världens hörn och kanter, och avsluta sedan med en utekväll på en av Londons populära nattklubbar.

Studera

Vad ingår i programavgiften?

 • Välkomstpaket och introduktionsdag
 • 26 eller 32 engelsklektioner per vecka (40-minuterslektioner) med EF Efekta™ Learning System.
 • EF digitalt kursmaterial
 • Dubbelrum i värdhem (enkelrumstillägg från 410 kr/vecka)
 • Frukost & middag mån-fre samt alla måltider på helgen i värdhem
 • Tillgång till trådlöst internet på skolan
 • EF SET Placeringstest
 • EF Diplom och EF SET Diplomering
 • Tillgång till EF Campus Connect från och med anmälan (engelskkurs online tillgänglig upp til 6 mån efter EF-kursens slut)
 • Tillvalsämnen som inkluderar engelska för akademiska sammanhang, talfärdigheter & hörförståelse, grammatik & vokabulär och filmstudier
 • Välkomstfest, stadsvandringar, skolaktiviteter, examensfest


Anledningar att älska London enligt Simon
Det finns miljoner anledningar att älska London, här är några få exempel!

Staden är enorm
Du kan spendera en livstid med att utforska staden och du kommer aldrig att sluta förvånas över den. Från Camden till Kensington och allting där emellan, alla områden i London har sin egen speciella charm. Gemensamt är att alla har Londons energisk och speciella känsla.

Världen står och väntar på dig
London är lika mycket mångfald som det är brittiskt med människor från hela världen. Mixen har gjort att London har blivit en plats med oändliga möjligheter. Vill du se en film på en fransk biograf? Inga problem! Äta brunch på ett svenskt café eller middag på en genuin mongolisk restaurang? Det är bara att välja! Stadens mix av kulturer stannar inte vid mat. Under åren har mångfalden skapat en kreativ atmosfär som gjort London till världsledande inom många olika fält.

Det finns musik överallt
London har sin egen rytm. Ed Sheeran, Adele, Beatles och Rolling Stones är några av de artister som har varit med och format den internationella musikscenen. Här kan du gå på en ny spelning varje kväll. Välj mellan världsstjärnor som spelar på 02 Arena, indierockare på det historiska Brixton Academy och nya band som spelar på barer i Camden Town. Staden erbjuder flera sommarfestivaler. The British Summer Time festival i Hyde Park och Wireless i Finsbury Park är två utav de största.

Plats

 • Storbritannien

Kommande utbildningsstarter

Storbritannien

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för EF Education First

Om EF Education First

EF Education First grundades 1965 med visionen att öppna upp världen genom utbildning, oavsett ålder och kunskapsnivå. Med över 50 års erfarenhet av språkstudier och kulturella utbyten är vi idag världens största privata utbildningsföretag. Kombinera interaktiva språklektioner och akademiska studier med en personlig läroplan. Välj mellan 54 CSN-berättigade skolor och 12 språk världen över. Flexibel reslängd med programstart i januari, april, juni och september.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök