Fristående kurser - Hanyang University, Sydkorea

Studin
Språk / Språkvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Sydkorea
Löpande starter
Kort om utbildningen

Vill du studera på universitet i Korea 1 – 2 terminer?

Studera fristående kurser på Hanyang University i Seoul – ett av Sydkoreas ledande universitet och rankat som ett av de främsta universiteten i Asien.

Fristående kurser är idealiskt för dig som vill prova på universitetsstudier i Korea 1-2 terminer. Att studera fristående kurser på Hanyang University är även perfekt för dig som studerar på högskola och vill studera i Sydkorea en termin och tillgodoräkna dig kurserna i din pågående högskoleutbildning.

Fristående kurser, eller sk study abroad, innebär att du väljer fritt bland de omkring 500 kurser som ges helt på engelska varje termin. Du sätter samman din egen termin.

Du kan fördjupa dig i ett särskilt ämnesområde eller välja kurser i vitt skilda ämnesområden.

De högskolepoäng du tar under terminen kan tillgodoräknas i en pågående eller framtida universitets- eller högskoleutbildning på ett annat universitet, i Sverige eller världen.

EXAMEN
Fristående kurser, högskolepoäng

STARTER
Kurser startar i september och januari varje år

Läs mer och ansök
Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

 

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar

Visa fler