EF Barcelona

EF Education First
Språk / Språkvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 månader
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Spanien
Löpande starter
Kort om utbildningen

EF Barcelona
Barcelona blandar det sofistikerade med det surrealistiska. Här finner du allt från vykortsvackra stränder och pittoreska gator till excentrisk konst och historisk arkitektur. Upplev spansk kultur när den är som bäst när du besöker Park Güell och La Sagrada Família, avnjuter en tapas på en lokal restaurang eller när du njuter av solen på Playa de la Barceloneta. EFs skola är belägen i Eixample-distriktet och har moderna klassrum med den senaste inlärningsteknologin, en rymlig utomhusterrass med solstolar, en mysig studentlounge och en liten cafeteria.

Finansiera studierna utomlands med CSN
Alla EF:s språkskolor (utom våra nyaste skolor EF St. Petersburg och EF Dubai) är CSN-berättigade vilket betyder att du kan söka studiemedel (bidrag, lån samt merkostnadslån) för att finansiera din tid utomlands.

Programutbud i Barcelona
Samtliga program inkluderar undervisning, måltider och boende.

  • EF Allmänt Program: Kombinera språkstudier med akademiska ämnen
  • EF Intensivt Program: Höj intensiteten och gör snabbare framsteg med en personlig kursplan
  • Examensförberedande program: Cambridge, IELTS, TOEFL eller övrig språkexamen
  • EF Twin & Triple Rotationsprogram: Studera ett språk på två eller tre destinationer, exempelvis 6 månader i Madrid och 3 månader i Barcelona
  • EF Multi-Language Year Program: Lär dig upp till tre språk i tre olika länder, exempelvis 24 veckor i Barcelona, 6 veckor i New York och 6 veckor i Paris
  • EF Praktik & Volontärprogram: Använd dina språkkunskaper i praktiken, stärk ditt CV och få ett försprång i din internationella karriär genom volontärarbete på en ideell organisation eller praktik på ett företag.
Läs mer och ansök
Om EF Education First

EF Education First grundades 1965 med visionen att öppna upp världen genom utbildning, oavsett ålder och kunskapsnivå. Med över 50 års erfarenhet av språkstudier och kulturella utbyten är vi idag världens största privata utbildningsföretag. Kombinera interaktiva språklektioner och akademiska studier med en personlig läroplan. Välj mellan 54 CSN-berättigade skolor och 12 språk världen över. Flexibel reslängd med programstart i januari, april, juni och september.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar