EF Singapore

EF Education First
Språk / Språkvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 månader
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Singapore
Löpande starter
Kort om utbildningen

EF Singapore
Singapore erbjuder en härlig mix av gammalt och nytt, exotiskt och välkänt. Strosa bland butikerna på Orchard Road, avnjut en chilikrabba på en restaurang i Clarke Quay eller gör en helgutflykt till ön Sentosa, samtidigt som du pluggar engelska. EFs moderna skola är belägen mitt i stadskärnan och är bland annat utrustad med ljusa klassrum med den senaste inlärningsteknologin, en rymlig terrass med utsikt över staden och en mysig studentlounge.

Finansiera studierna utomlands med CSN
Alla EF:s språkskolor (utom våra nyaste skolor EF St. Petersburg och EF Dubai) är CSN-berättigade vilket betyder att du kan söka studiemedel (bidrag, lån samt merkostnadslån) för att finansiera din tid utomlands.

Programutbud i Singapore
Samtliga program inkluderar undervisning, måltider och boende.

  • EF Allmänt Program: Kombinera språkstudier med akademiska ämnen
  • EF Intensivt Program: Höj intensiteten och gör snabbare framsteg med en personlig kursplan
  • Examensförberedande program: Cambridge, IELTS, TOEFL eller övrig språkexamen
  • EF Twin & Triple Rotationsprogram: Studera ett språk på två eller tre destinationer, exempelvis 6 månader i Singapore och 3 månader i New York
  • EF Multi-Language Year Program: Lär dig upp till tre språk i tre olika länder, exempelvis 24 veckor i Singapore, 6 veckor i Shanghai och 6 veckor i Tokyo.
Läs mer och ansök
Om EF Education First

EF Education First grundades 1965 med visionen att öppna upp världen genom utbildning, oavsett ålder och kunskapsnivå. Med över 50 års erfarenhet av språkstudier och kulturella utbyten är vi idag världens största privata utbildningsföretag. Kombinera interaktiva språklektioner och akademiska studier med en personlig läroplan. Välj mellan 54 CSN-berättigade skolor och 12 språk världen över. Flexibel reslängd med programstart i januari, april, juni och september.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar