EF Vancouver Island

EF Education First
Språk / Språkvetenskap
Sammanfattning
Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
6 månader
CSN
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Kanada
Löpande starter
Kort om utbildningen

EF Vancouver Island
I en av Kanadas vackraste städer ligger vår sprillans nya EF-skola. Här lever du storstadsliv, men har ändå naturen nära. Skolan är belägen på ön Vancouver Island i hjärtat av Victoria, en stad som är känd för sitt rika studentliv och vackra natur. Oavsett om det är China Town, shoppingutbudet, valsafari eller fisk- och skaldjursrestaurangutbudet i hamnen som lockar, har Vancouver Island något för dig.

Finansiera studierna utomlands med CSN
Alla EF:s språkskolor (utom våra nyaste skolor EF St. Petersburg och EF Dubai) är CSN-berättigade vilket betyder att du kan söka studiemedel (bidrag, lån samt merkostnadslån) för att finansiera din tid utomlands.

Programutbud i Vancouver
Samtliga program inkluderar undervisning, måltider och boende.

  • EF Allmänt Program: Kombinera språkstudier med akademiska ämnen
  • EF Intensivt Program: Höj intensiteten och gör snabbare framsteg med en personlig kursplan
  • Examensförberedande program: Cambridge, IELTS, TOEFL eller övrig språkexamen
  • EF Twin & Triple Rotationsprogram: Studera ett språk på två eller tre destinationer, exempelvis 6 månader i Vancouver Island och 3 månader i Los Angeles
  • EF Multi-Language Year Program: Lär dig upp till tre språk i tre olika länder, exempelvis 24 veckor i Vancouver, 6 veckor i Costa Rica och 6 veckor i Paris.
Läs mer och ansök
Om EF Education First

EF Education First grundades 1965 med visionen att öppna upp världen genom utbildning, oavsett ålder och kunskapsnivå. Med över 50 års erfarenhet av språkstudier och kulturella utbyten är vi idag världens största privata utbildningsföretag. Kombinera interaktiva språklektioner och akademiska studier med en personlig läroplan. Välj mellan 54 CSN-berättigade skolor och 12 språk världen över. Flexibel reslängd med programstart i januari, april, juni och september.

Utbildningstyper
Universitet / Högskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök

Liknande utbildningar

Artiklar