Blocket Utbildning är en del av

Kommunicera på jobbet

Hermods
Media & Kommunikation
Språk / Språkvetenskap
Kommunicera på jobbet beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Kompetensutveckling / Kurs
Studietakt
Deltid
Pris
På förfrågan
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
Löpande starter
Kort om utbildningen

Har du medarbetare som inte har svenska som modersmål och skulle behöva utveckla sina kunskaper i svenska språket? Språket är en viktig nyckel till att utveckla självförtroendet och säkerheten på jobbet. Hermods företagsutbildningar erbjuder kursen Kommunicera på jobbet - ett kursupplägg för den som behöver utveckla sina språkkunskaper, men även webbaserade kurser för den som har större behov. 

Åsikter från beställare:
Den kommunikativa träningen är helt fantastisk! Deltagarna växer. Beställare, Attendo.

Åsikter från deltagare:
Jättebra kurs! Jag pratar tydligare. Nu är jag inte lika tyst på jobbet. Kursen hjälper mig att få mer självförtroende kring språket.
Ying, assisterande barnskötare, 50 år.

Innehåll och upplägg
Tanken med kursen är att ge dina medarbetare en säkerhet i sin kommunikation, erfarenhet om svenska traditioner och seder, men framförallt muntlig övning. Kursen är indelad i delmoment som alla behandlar språk, relationer, lagar och regler i syftet att stärka individen i att använda språket med större säkerhet. Tillsammans med er kan vi erbjuda ett flexibelt kursupplägg med kurslängd anpassat efter era behov.

Logga för Hermods
Om Hermods

Vi på Hermods engagerar oss i människors utveckling och framtid. Vårt uppdrag är att förse näringslivet med rätt kompetens och ge individen möjlighet att utvecklas för resan in i framtiden. Vi tar vårt uppdrag på största allvar och som en av Sveriges största utbildningsaktörer är det vårt ansvar att lyckas. Vår passion är utbildning som är flexibel och anpassad efter behov och förutsättningar. Så har det varit sedan vi startade 1898.

På Hermods vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar och yrkesmål oavsett var du befinner dig i livet. Hermods Yrkeshögskola är ett av alternativen för dig som är på jakt efter jobb, vill byta jobb eller vill utvecklas i din nuvarande yrkesroll och bransch. Ett annat alternativ kan t.ex. vara en valideringsutbildning inom vården för att bli behörig. Oavsett vad du är ute efter så säkrar du din framtid på arbetsmarknaden genom att studera hos oss. Vi utbildar dig för framtiden!

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök