Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Utbildningar inom Tyska

3 utbildningar hittades
Välj filter
Studietakt
Studielängd
Avgifter
Sen ansökan
Utbildningsstart
Plats

Utbildningar inom Tyska

3 utbildningar hittades

Studera tyska i Berlin

 • Universitet / Högskola
 • Tyskland
 • 6 månader
 • Heltid
EF Education First logotyp

Berlin är en omfattande mix av kontraster. Från museer i världsklass till stadens underground konstscen, lyxiga caféer och lokal gatumat, vackra grönområden och höga skyskrapor. Upplev stadens olika delar från EFs nya skola. Studera Vad ingår i programavgiften? Välkomstpaket och introduktionsdag 26 eller 32 tysklektioner per vecka (40-minuterslektioner). Metodologin och kursstrukturen skiljer sig från beskrivningarna för de engelska EF-språkskolorna Digitalt kursmaterial Dubbelrum i värdhem (enkelrumstillägg från 410 kr/vecka) Frukost & middag mån-fre samt alla måltider på helgen i värdhem Tillgång till trådlöst internet på skolan Placerings- och utvecklingstest EF Programdiplom och EF Kursrapport Tillgång till EF Campus Connect från och med anmälan Tillvalsämnen som inkluderar tysk film, tysk kultur, nyheter & media och grammatik Välkomstfest, stadsvandringar, skolaktiviteter, examensfest Anledningar att älska Berlin Berlin är utan tvekan en av de coolaste städerna i världen. Tro det eller ej, men staden har mycket mer att erbjuda än bara öl och bratwurst. Den tyska huvudstadens berömda konstscen i kombination med det pulserande nattlivet ger staden en energisk och skarp karaktär. Den tidigare borgmästaren beskrev Berlin som “fattig och sexig”. Idag lockar Berlin människor från hela världen med sin coola och mystiska atmosfär och mångfaldiga befolkning med över 3,6 miljoner invånare. Här är bara några av de många anledningar till att älska Berlin: Street food Gatukonst Kulturen Grönområdena

Löpande starter

EF Education First
EF Education First logotyp

Studera tyska i München

 • Universitet / Högskola
 • Tyskland
 • 6 månader
 • Heltid
EF Education First logotyp

Münchens dynamiska historia, fantastiska vyer och välkomnande lokalbefolkning gör staden idealisk för att lära sig tyska. Studera i soliga Englischer Garten eller umgås med vänner vid Marienplatz. Studera Vad ingår i programavgiften? Välkomstpaket och introduktionsdag 26 eller 32 tysklektioner per vecka (40-minuterslektioner). 32 lektioner per vecka (40-minuterslektioner) för University Foundation Program och Pre-Master’s/Pre-MBA. Metodologin och kursstrukturen skiljer sig från beskrivningarna för de engelska EF-språkskolorna Digitalt kursmaterial Dubbelrum i värdhem (enkelrumstillägg från 410 kr/vecka) Frukost & middag mån-fre samt alla måltider på helgen i värdhem Tillgång till trådlöst internet på skolan Placerings- och utvecklingstest EF Programdiplom och EF Kursrapport Tillgång till EF Campus Connect från och med anmälan Tillvalsämnen som inkluderar diskussion, workshops för skrivande, professionell tyska och förberedelse inför DAF Examen Välkomstfest, stadsvandringar, skolaktiviteter, examensfest Saker att göra i München, och anledningar till att du ska åka dit Det finns så mycket mer av den sydtyska staden München, Bayerns huvudstad, än sin Oktoberfest. Även fast du bör uppleva den också, så finns det mer att göra än att dricka öl i denna stad. Allt från konst- och teknikmuseum till surfing. München har bland annat en av de största stadsparkerna, Engelska Trädgården, som är större än både Central Park i New York och Hyde Park i London. Staden erbjuder både matmarknaden Viktualienmarkt och ett stort utbud av restauranger. En bit utanför staden går det även att besöka olika vackra slott. I München finns med andra ord något för alla.

Löpande starter

EF Education First
EF Education First logotyp

Masterprogram i litteraturvetenskap med inriktning mot tysk litteratur

 • Universitet / Högskola
 • Stockholm
 • 2 år
 • Heltid

Masterprogram i litteraturvetenskap med inriktning mot tysk litteratur

Stockholms universitet
Stockholms universitet