Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Miljöcertifiering och hållbarhet - 20 YH-poäng

Nackademin
Teknik & Ingenjör
Miljöcertifiering och hållbarhet - 20 YH-poäng beskrivande bild
Sammanfattning
Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Studietakt
50%
Studielängd
8 veckor
Pris
Avgiftsfritt
CSN
CSN-berättigad
Läs mer och ansök
Utbildningsstarter
Distans
2021-01-13
Kort om utbildningen

Energi- och byggbranschen genomgår en klimatomställning. Behöver du och din organisation öka er kunskap om miljöbyggnader? Vår korta Yh-kurs Miljöcertifiering och hållbarhet ger dig verktygen för att tillämpa en övergripande hållbarhetsfilosofi, kunskap om vilka typer av miljöcertifieringar som existerar samt vilka aktörer som är verksamma inom energiområdet.

I takt med vår ökade medvetenhet kring användandet av naturens resurser, ökar också kravet på hållbarhet och klimatomställning inom energi- och byggbranschen. Allt fler byggnader miljöcertifieras, vilket gör att efterfrågan på kompetens inom miljöcertifiering idag är stor. Företagen behöver medarbetare som kan problematisera kring energieffektivisering och klimatomställning samt bistå med rådgivning gällande miljöcertifiering.

Utbildningskoncept
Kursen har ett flexibelt upplägg på halvfart och vänder sig även till redan yrkesverksamma. Kursen kommer att bestå av tio webbmöten. Mellan dessa träffar ska du bedriva självstudier och genomföra verksamhetsnära case. Utbildningen kan med fördel kombineras med befintlig anställning.

Kursen har en egen digital lärplattform, där allt kursmaterial och information om kursens genomförande/examinationer finns tillgängligt. Samtliga föreläsningar spelas in och finns på kurssidan. Inlämningsuppgifter är individuella och lämnas in via kurssidan.

Logga för Nackademin
Om Nackademin

Välkommen till Nackademin

Hos oss blir du redo för jobb. Vi erbjuder pricksäkra och relevanta utbildningar där du lär dig exakt det du behöver för din kommande yrkesroll.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök