Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

ABK 09 – En e-learning för arkitekter & tekniska konsulter

BQualified Education
Juridik
Teknik & Ingenjör
ABK 09 – En e-learning för arkitekter & tekniska konsulter beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Studietakt
50%
Studielängd
1 dag
Pris (exkl. moms)
3 696 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

BQ:s e-learning i ABK 09 är en casebaserad digital utbildning speciellt framtagen för arkitekter och tekniska konsulter. Utbildningen är interaktiv, har bland annat ett jeopardy samt avslutas med ett test. Att fortbilda dig med nya kunskaper och diplomera dig gör att du växer i din befintliga yrkesroll eller kan ta dig an större och mer komplexa uppdrag. Den som klarar det avslutande kunskapstestet får även möjlighet att skriva ut ett diplom. 

I utbildningen får du som kursdeltagare ikläda dig rollen som ansvarig för ett generalkonsultuppdrag för beställaren S. Ström Invest AB som ska projektera och bygga en hett eftertraktad padeltennisanläggning i Vibro kommun. ABK 09:s bestämmelser varvas med verklighetstrogna övningsuppgifter, handfasta tips och konkreta exempel från verkligheten.

Utbildningen kräver inga förkunskaper och motsvarar 8 timmars lärarledd utbildning. För innehållet svarar advokaterna Rebecca Gulding och Eleonore Gustafsson på Different Advokat AB, en affärsjuridisk advokatbyrå specialiserad inom konsulträtt och entreprenadjuridik.

Plats

  • Online

Kommande utbildningsstarter

Online

Utbildningsstart
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för BQualified Education

Om BQualified Education

Vi på BQ vill ge dig som är konsult, entreprenör eller byggherre de bästa förutsättningarna att genomföra lyckade projekt. Genom att tillhandahålla marknaden interaktiva digitala utbildningar av högsta kvalitet ger vi våra kunder den kunskap och de verktyg de behöver för att de ska känna sig trygga i att hantera sin yrkesvardag utifrån byggbranschens regelverk och allmänna bestämmelser.

Vår målsättning är att, med hjälp av digitalt lärande och ett tydligt hållbarhetsfokus, bidra till ökad kompetens och affärsmässighet på bred front inom hela samhällsbyggnadssektorn.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök